Çaldığı Motosikleti Taşıtmak İstediği Nakliyeci, Motosikletin Sahibinin Babası Çıktı

ben olsam hırsızı eve davet ederdim :)

bi kaç gün misafirim olurdu ondan sonra karakola götürürdüm

cok mu vahsi olacak bilmiyorum ama acaba hirsizlik gibi adi suclarda arabistan modeli el kesme flm uygulansa avrupa insan haklari beyannamesini cok mu aşmış oluruz ?

Shakulin

Müslümanlık gibi insaflı bir dinin hırsızlara böyle cezayı öngördüğüne bakarsak AİH e insanlık öğretmemiz lazım önce.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
VAYY ŞEREFSİZE BAKKK YA
TAKSİMDE SALLANDIRMALI BUNU AMA SALINCAK TA DEĞİL :bounce:

haha adama bak ya sanki kendi motoruda nakliye çağırıyo :D abi çelik kilitle kitlicen yoksa malum götürürler dün benim motorda gültepede kaldı sagolsun ordaki tamirciler ilgilenmedi bende dayanamadım başka arkadaştan rica ettim motoru ceke ceke getirdik.istanbul burası adamlar koyar kamyona parcalar misal bi tamirciye gidiyosun abi kaporta varmı var diyo istersen 2.eli var motordan söküp sana takalım diyo :D ee motor neci diyosun diyo tamir e getirdi adam parasını vermdi bende parcalarını satıyorum diyo?başıma geldi hemde levent gibi bi yerde ee insan düşünmüyo degil soluğu başka bi tamircide aldım...

abi biz yanlış dünyadamı yaşıyoruz nedir :silent::silent:
kadın yolda giden motora çarpıp düşürüyor motorcu ayağa kalkıp yanına gidince gazlayıp kaçıyor polis de biz birşey yapamayız diyor:pr::pr::pr:
adam motoru çalmaya yelteniyor hakim bey amca masum görüyor:pr::pr::pr:
bu zamanda şuçlu olmak lazım:p:p

benim babam olsaydı hırsızlara oğlum niye daha önce çalmadınız diye fırça atardı herhalde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah versin belasını,başka bişey demem....

AİH mahkemesi falan hikaye kendi adalet divanlarımız bunu dışa bırakırsa ohooooo.Ver osmanlı bi dedenin eline onu çiğ köfte gibi yoğurur valla aaaaah ah.Adamlar zaten içeriye Adalet Bakanlığı TATİL YERİ diyerek giriyo ye,iç,s.ç ne iyi be::rantinp:::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar