Çağan Irmak Filminde bir MT li "KILLITARKAN"

mete, senin için de doğal yaşam belgeselinde oynayacak diyorlar

doğrudur...

Zeki i tanıorum ya ayar oluorum ben ona bizim arkı dövmüştü :D Feran Zanbaklar mı ne var onuda biliorum dierlerini bilmiorum :D Trakyalı Sırık zeki :D ucu bize dokunuor ama olsun bende trakyalıyım :D Hala Kahvede Takılır her iftardan sonra arklara giderken gecikmez gecer masasına :D

bi kaç foton varmı okuldan...oralardan okuldan mahleden...özlemişim...en son 6 ay önce geldim kahvede çay içtim örtmenimle...

ferhan hoca benim resim hocamdı...el işi dersinede girerdi..ilk aşkımdı :p

peki belki bilirsin...şebboy sokağın sonunda işitme engelli bi Murat vardır...Deli Murat derdik...ayı bişey..onu mahalede herkes bilirdi...

doğrudur...

bi kaç foton varmı okuldan...oralardan okuldan mahleden...özlemişim...en son 6 ay önce geldim kahvede çay içtim örtmenimle...

ferhan hoca benim resim hocamdı...el işi dersinede girerdi..ilk aşkımdı :p

peki belki bilirsin...şebboy sokağın sonunda işitme engelli bi Murat vardır...Deli Murat derdik...ayı bişey..onu mahalede herkes bilirdi...

resim suan yok ama gelirsen güzel bişiler yaparıs :D Fatma Gökçe yi tanıyormusn? ilk okul hocam dı yeni mahallede.. :))Uzun zamandan beri buradaymısz Biz..

Yok o murat ı bilmiorum daha 16Yıllığım mahallede:D, Abim belki bilir 29-30 yasında bişi :D

Son düzenleme:
ben güniçinde okul fotolarımı yüklerim buraya..hocalara olacak içinde..ok...ordan bakarsın...valla Fatma Hocayı çıkaramadım...uğrarım her daim ayıpsın...:cat:

ben güniçinde okul fotolarımı yüklerim buraya..hocalara olacak içinde..ok...ordan bakarsın...valla Fatma Hocayı çıkaramadım...uğrarım her daim ayıpsın...:cat:

dmm bakarım fotolara mete abi sen benim imzadaqi msn i eklesene msn den konusalım buradan uzun oluor :D post kasıor derler wallahi :queen:

ok kardeşim...ekliyom ama msnde genelde yokum gibi...öperim...

5 dakkaya foto ekliyom la...

varmı burda tanış hoca...çökmüş olan bedenci..en alt soldaki benim...
SANY1612.jpg

SANY1617.jpg

buda Zeki Hoca...
SANY1619.jpg

SANY1616.jpg

SANY1614.jpg

okul bahçesini bildinmi...yıl 1987...

x işareti benim...

buda abimin hocası...

SANY1618.jpg

Son düzenleme:
ok kardeşim...ekliyom ama msnde genelde yokum gibi...öperim...

5 dakkaya foto ekliyom la...

varmı burda tanış hoca...çökmüş olan bedenci..en alt soldaki benim...
SANY1612.jpg

SANY1617.jpg

buda Zeki Hoca...
SANY1619.jpg

SANY1616.jpg

SANY1614.jpg

okul bahçesini bildinmi...yıl 1987...

x işareti benim...

buda abimin hocası...

SANY1618.jpg

wallahi abicim ne diim ablam okudu yenimahallede doqum tarihi 85 dir o tanıyamadıysa bende tanıyamam :D anca orada sırık zeki i tanıdım gerisi yalan :D birde yıllardan beri orada duran bir güvenlik vardı adı Yener Bir tane MZ almıstı yıllar önce hala kullanıyor belki de tanırsın:mrgreen:

Son düzenleme:
doğrudur dostum yıllarr geçmiş...şimdi kimbilir napıyolardır...Benim zamanımda bekçi yoktu..hademe vardı onuda hatırlamam...:rendeer:

görüşmek dileğiyle...

doğrudur dostum yıllarr geçmiş...şimdi kimbilir napıyolardır...Benim zamanımda bekçi yoktu..hademe vardı onuda hatırlamam...:rendeer:

görüşmek dileğiyle...

Gerçekten beklerim buralara beraber bişiler yapar sizin eski sokağı filan turlarıs ^^ bişiler ısmarlarım ramazanda filan gelmek nasip olursa bizde 1 iftar yaparsn cok güzel olur yani :)

eyvallah kardeşim takılırız ayıpsın...Ramazanda olmazda sonrası neden olmasın...ben düzenli uğrarım oralara...eski mahalem muhitim...oraların çocuğu sayılırım...artı Trakyalıları çok severim...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah' ın Kağıthanelileri
şuna gültepeliyim de abe şopar mete

Allah' ın Kağıthanelileri
şuna gültepeliyim de abe şopar mete

Ahmak adam ben Kağıthaneye bağlı değilmiyim...:p

bende ne olduğumu bilemedim lan...orospu karılar gibi kim ne derse oranın çocuğuyum diyom...:queen:Aslen Uşaklıyım ama Manisa İzmir Diyarbakır Silvan falan...füreklik bu olsa gerek...ohh yandannn seksennn doksannn taygıradaa bir layy lomm...:queen:

Motosikleti
Ahmak adam ben Kağıthaneye bağlı değilmiyim...:p
ahmak adam! gültepe nereye bağlı
en iyi kıvırıcılar bu gültepenin şoparlarından çıkıyormuş, ne yalan söyleyeyim senden iyi kıvıranını görmedim, gel de 5 lira yapıştırim :p

ahmak adam! gültepe nereye bağlı
en iyi kıvırıcılar bu gültepenin şoparlarından çıkıyormuş, ne yalan söyleyeyim senden iyi kıvıranını görmedim, gel de 5 lira yapıştırim :p

olm malmısın sen...:pben seyrantepede oturuyorum niye gültepeliyim diyim...bu korkut kekorosu gültepeli...ben seyrantepeli...seyrantepe marka semt oldu artık...

sen daha İstanbula geleli 2 yıl bile olmadı bakıyom her haltı biliyon öğrenmişin...:p

Allahın memuru seni...bordro köpeği...al yavrum sana zam...%2.5 zam...geahh geahh gel kızımmm...:queen:eek:tur kızım...:queen:

Motosikleti
sen daha İstanbula geleli 2 yıl bile olmadı bakıyom her haltı biliyon öğrenmişin
buraya tayin olduğumun ilk günleriydi, bir sokak çatışmasına denk geldim gültepede, karakolun karşısındaki sokakta uyuşturucu pazarlığı sırasında olmuş sanırım :pr:

olm malmısın sen...:pben seyrantepede oturuyorum niye gültepeliyim diyim...bu korkut kekorosu gültepeli...ben seyrantepeli...seyrantepe marka semt oldu artık...
sende şopar ışığı görüyorum, gündüz feneri gibi adamsın :p

buraya tayin olduğumun ilk günleriydi, bir sokak çatışmasına denk geldim gültepede, karakolun karşısındaki sokakta uyuşturucu pazarlığı sırasında olmuş sanırım :pr:

sende şopar ışığı görüyorum, gündüz feneri gibi adamsın :p

:queen: aklıma Köyden İndim Şehire geldi...:queen:

Ne gelirse başlarına geliyo saftiriklerin o hesap...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar