Caberg j1 plus

Acaba yanlış seçim mi yaptım dememe neden oldunuz yahu bu arada arkadaşın kaybı ve yazılanlar içimi ürpert ti inşallah mekanı cennet olmuştur.

andackaracan, merak etme otomobil kullanan herkesin ölmediği gibi motosiklet kullanan herkes de ölmüyor. Dikkatli kullanmak ve güvenlik tedbirlerini iyi almak lazım. Aşırı süratten kaçınmak ve sağlam kafayla motor kullanmak da diğer maddeler. Bunlara uyarsan ölme ihtimalindeki durum, kafasına saksı düşüp ölen adamınkiyle aynı olur.

Prometheus, bir de kalas taşıyan gerizekalılar var böyle kalasın uzun tarafını arkada bırakıp kalas omuzda yürürler.Sonra düşün,arkadan birisi seslendi "beyfendiii" diye..Adam bir dönüyor..Kalasın arka tarafı çevreye terör estirir valla bir anda.Bunlar özellikle Türk filmlerinde ve reklamlarda çok olur..Özellikle hayat sigortası reklamlarında.Bir dikkat edin süper komedi. :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya o tomkedi nickli umut akçalı sanırım vefatine çok uzuldum. search e girdim. ve tomkedi yazdım aynı forumda. eski konusmalarını okudum. hayat dolu ve amacı olan bi insanmış .. yazık cok yazık..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim amacım yok :D motor alırken bi amacım yok. hobby olsun diye alıyorum. belki severim fln :D hayatta amac edinmek benim amacım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar