Burt Munro ‘nun Velocette ‘i Satıldı

Video için tıklayınız.

Munro, Indian marka motosikeltler ile özdeşleşsede dünyanın en hızlı Indian modelini yapmadan evvel Velocetteler ile oldukça fazla vakit geçirmiş. Bu Velocette, Burt Munro tarafından Invercargill’in Teretonga yarış pistinde kullanılmış. 250 km/s son sürate sahip araç aynı zamanda 1964 yılında Neil Neilson tarafından 500cc kategorisinde kara hız rekorunu kırma denemesinde kullanılmış.

Araç 71,000 Yeni zelanda dolarına yani 37,500 ABD dolarına satılmış, bu Yeni Zelanda müzayedelerinde bugüne kadar bir motosiklete ödenen en yüksek meblağ.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

bunun filmini seyretmiştim,çok güzel di seyretmeyen herkese tavsiye ederim.

Araç 71,000 Yeni zelanda dolarına yani 37,500 ABD dolarına satılmış, bu Yeni Zelanda müzayedelerinde bugüne kadar bir motosiklete ödenen en yüksek meblağ.

Bu bana ilginc geldi :queen:

Bizde boyle muzayedeleri birakin normal 1000cc lik bir motorun fiyati hemen 30,000 USD'nin uzerine cikiyor, Turkiye'ye gelsinler fiyat gorsunler.

Son düzenleme:
godoman olursam yapılcaklar listesi hazırlamıştım.bu motoru ne pahasına olursa olsun almak vardı.filmden baya etkilenmiştim.bu fiyata oldunu bilseydim:pr:

Bu bana ilginc geldi :queen:

Bizde boyle muzayedeleri birakin normal 1000cc lik bir motorun fiyati hemen 30,000 USD'nin uzerine cikiyor, Turkiye'ye gelsinler fiyat gorsunler.

kesinlikle dogru gold wingleri artik muzayede satacaz sanirim. Adam tarihten bir yaprak satin aliyor biz 1000cc lik seri uretim bir motor. Benim motorum bile 24.00 euro yuh yani. Burt munro nun motoruna sahip olurum daha ii .

Film çok komik dublajlanmıştı indian motosiklet demiyor da bu bir kızılderili motosikleti diyordu çevirenin gırtlağını sıkasım gelmişti

İşte yorumlar ortada arkadaşlar adamların en yüksek meblağsı buysa ya ordan motor satın alcaz yada fotoğraflarla yetıncez gitti güzelim motor bi kalıp sabun parasına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar