Bursadan Selamlar

Bayağı oldu foruma katılalı hatta arada sorularda sordum ama forumu tamamen okuyup hatim ettikten sonra tanışma kararı aldım. Gerçekten katılmaya değer bir grup. Özellikle çağdaş ve bilgili motoseverlerinde çoğunlukta olması beni sevindirdi. Tüm arkadaşlara bursadan sevgilerimle...

Bayağı oldu foruma katılalı hatta arada sorularda sordum ama forumu tamamen okuyup hatim ettikten sonra tanışma kararı aldım. Gerçekten katılmaya değer bir grup. Özellikle çağdaş ve bilgili motoseverlerinde çoğunlukta olması beni sevindirdi. Tüm arkadaşlara bursadan sevgilerimle...

Aramıza hoş geldin, bursadan selamlar :)

Aramıza hoşgeldiniz :)
Kazasız belasız sürüşler dilerim... :rendeer:

Hoşbuldum İyi dilek ve temennileriniz içinde teşekkürler.

hoşgeldin yakın zamanda öğrendiğim bir laf var. " iyi forumlar" kalıcı ve katılımcı olman dileği ile

bildiğimiz kadarınca katılmaya çalışırız tabiki Wallace

ben bursayalım dostum bursalı MT ciler olarak bıraz sonuk kaldık senınde

katılımlarınla bursa MT yi canlı tutarız işşallah :)

o lafın mod'ca çevirisi de şöyle: "iyi kilitler" :p

demek mod ca diye bir jargonda gelişti peki başka ne gibi terimleriniz var:queen::queen::queen: ben mesela banlar biliyorum siz çizmek mi diyorsunuz?

bildiğimiz kadarınca katılmaya çalışırız tabiki Wallace

arkadaşım burası paylaşım sitesi. kimi zaman sohbet şamata gırgır kimi zamanda bilgi tecrübe aktarımı. forumlarda görüşmek dileği ile:cat:

Hoşgeldin.

Her nekadar Gebze'de oturuyor olsam da bir ayağım hep Bursada'dır benim.

Sağlıcakla.

ben bursayalım dostum bursalı MT ciler olarak bıraz sonuk kaldık senınde

katılımlarınla bursa MT yi canlı tutarız işşallah :)

evet benimde dikkatimi çekti Bursa MT çok içine kapanık ve deaktif bişiler yapalım... Elimden gelen herşeyide yapmaya hazırım.

Aramıza Hoşgeldin Bursa lı arkadaşım :) Kalıcı olman dileği ile :) Sadece BURSA değil çok var içine kapanık MT ler burda :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar