Burdur R 1150 GS Adventure

Burdur R 1150 Gs Adventuresi olan bi abimiz var, bayadır görüyorum ama konuşamıyoruz motorun üstünde olunca, eğer bu foruma giriyorsa bi mesaj falan atsa, veya tanıyan varsa söylese.

ewet atam otelin sahibinin motor senin motor gri 1000rr mı_?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

yalnız o motor adventure değil düz 1150 yakından gördüm sahibiyle konuştum:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:31 ----------

Allah allah demekki adam yanına süs olsun diye adventure yazdırmış olmalı. Haklısın. :D Yok benim motor 1000 rr değil. Kros var bende Yamaha.
Pazar günü müze parkında buluşmuştu 6-7 motor. Orda vardı bu motor. Ayrıca atam otelin ordaki motor değil, 35 UA plakalı enduro. Atam otelin önündeki tur motoru olan bmw sanırım.

Allah allah demekki adam yanına süs olsun diye adventure yazdırmış olmalı. Haklısın. :D Yok benim motor 1000 rr değil. Kros var bende Yamaha.
Pazar günü müze parkında buluşmuştu 6-7 motor. Orda vardı bu motor. Ayrıca atam otelin ordaki motor değil, 35 UA plakalı enduro. Atam otelin önündeki tur motoru olan bmw sanırım.

tamam,olabilir o zaman atam otelin sahibindede varda, ben o motor sandım 35 plka yabancı birisi olabilir.

Ramazandan beri görüyorum aynı motoru yabancı birisi olma ihtimali düşük, sanırım motorcu sait biniyor motora. Gidip tanıscm bi ara. :D

extrem seninle hiç konuştuğumu sanmıyorum yada unutmuşum.bahsettiğiniz motor sahibi benim.ve benim motor adventure modelidir.

honda1000_RR seni hatırlıyor gibiyim.galiba sende yamaha xt 225 serow var.bir ara yanına uğrarım, muhabbet ederiz abicim.

extrem seninle hiç konuştuğumu sanmıyorum yada unutmuşum.bahsettiğiniz motor sahibi benim.ve benim motor adventure modelidir.

honda1000_RR seni hatırlıyor gibiyim.galiba sende yamaha xt 225 serow var.bir ara yanına uğrarım, muhabbet ederiz abicim.

ya cumhuriyet meydanında görüşmüştük akşam birde motorun ön camında DAKAR yazıyordu. hatta bir nissan skystarla arkadaşınız gelmişti, müze parkına gitmiştiniz.demekki siz değilsiniz benim görüştüğüm.yada unuttunuz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 ----------

Evet O. Ya senle bi tanışsaydık iyi olacak :D

tanışalımda MSN ni açsana

Son düzenleme:
ah said ah, arkdaşlar siz motorcusunuz motor tutkusunuz kimbilir ne güçlükklerle aldınız dimi motorunuzu burdurlusun dimi bende burdurluyum şimdi bunu size birkaç sözcüğümle ispat edeyim;) köprübaşınında 2 adet petrol ofisi, köprü başında bizim tostcu meşhur meydan cumhuriyet parkı. said in yeni dükkanda polis merkezinin orda peki bu said kim. küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir üçkağıtcı şerefsiz. kim dertli değil içinizden bu adamla ya kimin hakkını yemedi. Motorcuyum diye yaklaşıp kimi .... neyse arkdaşalr burdur aklı olan o adama motor götürmez ben bisiklet bile götürmem. Kel said, deli said... Ya bırakın vermeyin o adama motorunuzu sakın! hatta selam bile verilmicek karekterde biri, ben tanıdım şahit oldum aklı olan onu motor camiasına sokmaz...

ah said ah, arkdaşlar siz motorcusunuz motor tutkusunuz kimbilir ne güçlükklerle aldınız dimi motorunuzu burdurlusun dimi bende burdurluyum şimdi bunu size birkaç sözcüğümle ispat edeyim;) köprübaşınında 2 adet petrol ofisi, köprü başında bizim tostcu meşhur meydan cumhuriyet parkı. said in yeni dükkanda polis merkezinin orda peki bu said kim. küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum desem yeridir üçkağıtcı şerefsiz. kim dertli değil içinizden bu adamla ya kimin hakkını yemedi. Motorcuyum diye yaklaşıp kimi .... neyse arkdaşalr burdur aklı olan o adama motor götürmez ben bisiklet bile götürmem. Kel said, deli said... Ya bırakın vermeyin o adama motorunuzu sakın! hatta selam bile verilmicek karekterde biri, ben tanıdım şahit oldum aklı olan onu motor camiasına sokmaz...

haklısın kardeşim, sait hakkında kulağıma çok kötü şeyler gelmeye başladı.
boşver kendisi kaybeder...

haklısın kardeşim, sait hakkında kulağıma çok kötü şeyler gelmeye başladı.
boşver kendisi kaybeder...

ben çevremde ne kadar tanıdık warsa ikaz ediyorum dolandırıcı bu adam. Hasta ruhlu, yalancı...! Dediğim gibi ne yaptırın nede motorunuzu emanet et, sakın sakın.. Birde şehrimizi temsil ediyor etmesin ya etmesin istemiyoruz biz kul hakkı yiyen çocuklarına yediren bir adamı istemiyoruz. Burdurda plakasız motorla geliyor neymiş motorcuymuş ya sen kimsin! Yazıklar olsun gerçekten..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar