Bunu Deneyen Var mı Çok Korkunçlu Birşey mi? Roller Coaster..

Git sınırsız kart al müdür ben öyle yaptım aldığımdan beri 5 film izledim sayısını hatırlamadığım kadarı ile oyun salonunda arcade oyun konsollarında oyun oynadım lunaparkta 10-12 makinaye bindim akvaryuma girdim yarın gidip karting yapacağım kuruş para vermedim :D

Hocam ben oraya senede 3-4 sefer anca giderim. oyun konsolu falan da işim olmaz. Akvaryuma da 1 kez gittik gördük, roller coaster a da bindik çocukların gazıyla ama açık söyliim bu kırmızı olan yemedi, family coaster yetti bana. Yaş olmuş 46 artık sarmıyor bunlar. Daha sakin aktiviteler seviyorum, balığa çıkmak, sinemaya gitmek gibi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende bindim tur bittiğimde paçalarımdan akıyordu

Vialand' da kulemiydi neydi, birden aşağı bırakıyor, ona bindim epey ürkünç. Ardından bu nefeskesen dedikleri roller coaster' a bineyim dedim ama daha öncesinde ufak olana binip tırstığımdan nefeskesen yemedi :) Belki öncesinde ufak rollercoaster binmeseydim nefeskesene cesareti olabilirdi.
Korkunç aletler bunlar :)

Arkadaşlar bu zımbırtının ben müptelası oldum.. + olarak konsola fotoğraf makinası yerleştirilmiş siz tam ağzınız yüzünüz korkudan döndüğü bir yerde fotoğrafınız çekiliyor ufak bir ücret karşılığında çerçevelenmiş şekilde temin edebiliyorsunuz masamda duruyor baktıkça gülüyorum halime..:mrgreen:

Bir de buna sardım bu aralar kötü tarafı yolcu indirip bindirirken havada 5-10 dakika asılı kalman elin ayağın çekilmiyor değil..

Bu arada bu eğlence kartını tekrar alacağım herşey sınırsız siz düşünün gokart var iki kere bindim elektrikli..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar