bunların amacı ne acaba???

baş rolünü mel gibson un oynadıgı filmdeki o cetelerdeki adamlara benziyolar adam bide g-string giymiş yani kocaman bir O (yuvarlak)

tobe tobe bısey soylerdım sımdı ama olmaz...şaşşşşııırrrrmmmııışşşşş bunlar ya...baska bısey dıyemıcem

bunlar aç karnına içilen votkanın etkileri olsa gerek...

allah akıl fikir versin, benden uzak tutsun....

hay sizinnn be o .........................:mrgreen: motorun sesi sinek vızıltısı gibi

Süper Moderatör (BBRR)
motor iki zamanlı ondan öle vızıltı gibi sesi.. gey arkadaşlar fantazi yapmış.. adı üstüde fantazi :).. siz hiç g-string giyen normal erkek gördünüzmü :cherry:..

bide safmış gibi bunların amacı ne diye başlık açmışınız. Amaç belli :cherry:

Son düzenleme:
motor iki zamanlı ondan öle vızıltı gibi sesi.. gey arkadaşlar fantazi yapmış.. adı üstüde fantazi :).. siz hiç g-string giyen normal erkek gördünüzmü :cherry:..

bide safmış gibi bunların amacı ne diye başlık açmışınız. Amaç belli :cherry:

slm,
"Hababam sınıfı askerde" filminde Mehmetali Erbil'de g-string giyip scooter'in üstüne binmişti.....

nerdeee buldun bu manyakları ben iki aydır ariyom bunları belediyeye şikayet etmiştim onları yakalayın kaçmasın lar haaaa haaaahaaaaaaaaaaaaaaaa:mrgreen:allahta sizi güldürsün

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Barış ve kardeşlik, çevrecilik ve global ısınma, tema, meşe, palamut, erezyon, korezyon, baba benii okulaa göndeerrrrr:queen:

motor delısı dıe bunlara dıolar sanırım ama baya abartmıslar bunlar kısa fılm cekmısler heuaheuahe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar