Bugün Trafikte MT üyesi gördünüzmü ?

Buraya trafikte gördüğümüz arkadaşları ve plakaları yazabiliriz, tabi bunun için araçlarında sticker olması gerekiyorki MT üyesi olduğunu bilelim:)

İlk ben başlayayım bari, ben bugün kimseyi görmedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence mt üyelerine sticker alabilecekleri bi adres verilmeli isteyenler motoruna yapıştırmalı böylece hem yardımlaşmamız artacaktır (yani bi mt ciyi bi minibüsçü sıkıştırmış hemen yetişip dieer mt ci, indirip minibüsçüyü iki mt ci dövmeli :queen: güzel fikir ... :bounce:

bu stiger olayı güzel veya baskı tişört varsa ben ondan almak isterim eğer öğle birşey varsa nerden alabilirim

İstanbul içerisinde belkide gunde onlarca goruyoruz ama belli eden bir materyal olmadıgı icin bilemiyoruz.
Benim plaka ve on camurlukta var hızlı giderken onlar bile dikkat cekmez sanırım.

GKN

ben bu güne kadar hiç görmedim,
çokmu hızlı gidiom ne:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abicim gezilerde falan skullhunter istediğiniz malzemeleri getiriyo kargo ile de alabilirsiniz forumu iyi takip edin istediğinizi bulabilirsiniz

bende görmedim ama benim motoru gören olmuştur umarım bakırköyde dolaşıyorum arada sırada,işte benim sticker im.:p

Yavv küçük bir MT Flaması yapsak da dalgalansa arkada :)

katılıyorum burda konustugumz tartıştıgımız arkadaşların cogunu belki yollarda goruyoruz ama tanımadan gecip gidiyoruz yanndan dha saglam dyanışma için trafikte belli işaretler sart:cat:
ayrıca bn gordum birlikte gezdik novarix kardeşimle:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar