Bugün R6 aldım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu işler böyle,hayırlı olsun hocam.Kendimizi kandırsakta,üzerine oturunca ruhumuzun ,kalbimizin racing için attığını anladığımız anda kendimizi üzerinde buluyoruz.Kazasız,keyifli sürüşler olsun cümlemize:).....

Hayırlı olsun. Motorla mutlu görünüyorsunuz.
Arkadaşım da düşünüyor, ancak bayiler fiyatları pek düşmüyor.
Acaba fuarda daha uygun fiyata verirler mi diye de fuarı bekliyor kendisi.

Zaten daha önce de 1000rr kullanmışsınız. Bunu da keyifle düz teker kullanırsınız inşaallah.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Senin içine SS kaçmış son olacağını hiç sanmıyorum. Yani bakışların öyle diyo

Hayırlı uğurlu olsun. Zaten en zevkli olaylar plansız olanlardır. Kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı uğurlu olsun. Yakışıp yakışmaması mesele değil asla bence, önemli olan sizin motorunuz üzerindeyken alacağınız keyif :) içinize sinmiş ve almışsınız kazasız belasız sürüşler. R6 gerçekten çok yakışıklı bir makine.
Tekrardan hayırlı olsun

Ben de xv950 yi çok beğenenlerdenim. Bir de harley iron 883'e bayılıyorum nedense. Ama şu an naked kullanıyorum. Bunlardan birini alsam pişman olur muyum acaba diye düşünüp duruyorum. Yoksa yine mt-07 Den devam edicem..

Hayırlı olsun bu arada..

Uygunluk belgesine eklenen notda ve kuyruktaki no' dan kontol ettiğimde 2015 görülüyor, trafiğe çıkış tarihi 2015 olacak. ancak Türkiyeye giriş tarihi 14 aralık 2014 olduğu için yeni kanuna göre ruhsatta 2014 yazacak. Kanun değişmiş artık, aracın giriş tarihine bakıyorlar eskiden 1-2 yıl eski motoru o yılın motoru diye satmaya çalışırlardı, gerçi ülkemize gelen renkler belliydi her sene, ayrıca üretim nosundan kontrol edilebiliyordu ancak kimilerini kandırıyorlardı tabiki. bu kanunla böyle birşey yok aracın modeli ve giriş tarihi önemli . şimdi benim motor 2015 yılı boyunca bayide beklese 2016 da alsam bile yine modeli 2014 yazacaktı.(aslında 15 yazması lazım ama dediğim gibi o yıl içinde giriş yapmış olmak aranıyor, kurunun yanından yaşta yanıyor misali)

evet benımde motorum 2014 600 rr,bende ağustosun 22 sınde bayıden sıfır aldım,lakın motor turkıyeye 2014 nısnda gelmıs o yuzdne motorumun muayenesı 2017 nısanda bıtecek..

bence doğru karar.

ayrıca yamaha xv950 nin ön amortisörünü öyle bayrak direği gibi uzun tutarsa daha çok kişi almadan çıkar showroomdan. o motorun ön kısmı cruiser yerine biraz daha caferacer tarzı olsaydı, ön tekerlek daha kalın, amörtisör daha kısa olsa başka motora asla bakmazdım. motorun genel karaktere dediğim tarza uygun çünkü.

Abi ilk defa böyle bir muhabbete denk geldim hani XV ye niyetlenip (muadili olsa neyse) R6 yla bayiden çıkmak olsun :cherry: çoğu insanın rüyası olan bir motor hemde sıfır yanında dururken daha 1 km gitmeden (hay anansını nerden aldık bu iğrenç şeyi) edasıyla "yok kesin bu son dahada SS almam daha da binmem" sözleri, bu kadar vazgeçmişlik varken aklının ucunda yokken sıfır R6 almak :cherry: kafamda deli sorularrrr :flower:

Sonrasında tabiiki hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin ama yazık o makinaya şimdiden üzüldüm haline istenmeyen adam üvey evlat muamelesi görecek hep :pale: tekrardan kazasız belasız sürüşler..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun. Nedense spor motosikletlere en çok kırmızı rengi yakıştırabiliyorum

Kazasız belasız binmeiniz dileğiyle.
Biz tekele camel diye girip bazen winston light alıp çıkıyoruz napalım. :)

iyi günlerde kullanın , Allah nazarlardan korusun. Kazasız belasız inş.

Bu ne abi bakkaldan ekmek aldım der gibi :) Güle güle kullan Allah nazarlardan korusun!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar