Bugün motosikletle işe gitme günü #RidetoWork

Her Haziran ayının 3. haftası tüm motosiklet tutkunlarının işe motosikletleriyle gitmesini teşvik eden “Ride to Work” işe motosikletle gitme günü bu sene 19 Haziran 2023 pazartesi gününe denk geliyor.

Ulaşımda motosiklet ve scooter kullanımının yaygınlaşması amacı ile yapılmaya başlanan etkinlik ilk olarak 1989-1991 yıllarında motosiklet ekipmanları üreten Aero Design firmasının kullandığı "Work to Ride – Ride to Work" sloganından esinlenerek 22 Temmuz 1992 'de yapılmış.

Motosiklet ile işe gitme gününün amacı;

Motorcuların genel araçlar içinde varlığı hakkında kamuoyunu ve idarecileri bilgilendirmek,

Motosiklet sürücülerinin tüm iş kollarında, tüm sınıflardan olduklarını göstermek,

Motosiklet kullanımının trafik yoğunluğu ve park sorunlarına çözüm olduğunu hatırlatmak,

Motosikletin ulaşım probleminin çözümü olduğunu göstermek.

Ekli dosyalar

• RidetoWork.jpg
    RidetoWork.jpg
    82.4 KB · Görüntüleme: 47,899
Konu açılış saati 10.58. Millet gitmiş zaten işine. Dün haber yapılacaktı ki işe yarasın.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Bugun işe motosikletle gidemeyişimizde, sıfır motorları galerilere alsatcılara satıp katkısı olan başta honda ve yamaha bayilerindeki satışdaki bireylere saygılarımızı sunuyorum. Kimse motor yok diye ağlamasın 15 tane forza alacağım ve motor başına el altından 20 bin veriyorum diyin bakın nasıl motorları ortaya cıkarıyorlar :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben evden çalışıyorum, motor evin önünde parkedilmiş durumda. :)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Benim motor günlerim perşembe cuma diğer günler servis ve topuk.

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Geçen çarşambaya kadar bana her gün ride to work'tü. Bitti. Ayrıldık..

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün İstanbul'un bir çok yerinde it gibi gezdim. Büyükçekmece-Esenler-Kozyatağı-Göztepe-Hasanpaşa-Nişantaşı-Büyükçekmece gibi alakasız güzergahlarda sürdüm. Ofisin önüne kadar geldim ama içeri girmedim.

Teorik olarak işe motorla gitmiş sayıldım sanırım.

Yılın 7-8 ayı motosikletle gezer ve işe gider gelirim, mevsim elverdiği sürece motosiklete devam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar