S solomoto Katılım 6 Eki 2017 Mesajlar 4 6 Eki 2017 Konu Yazar #1 Arkadaşlar herkese merhaba Macaristan'nın Budapeşte şehrinde motovloglar yapmaya başladım umarım hoşunuza gider
Arkadaşlar herkese merhaba Macaristan'nın Budapeşte şehrinde motovloglar yapmaya başladım umarım hoşunuza gider
A artemis99 Katılım 3 Eki 2016 Mesajlar 2,684 6 Eki 2017 #2 Budapeşteye gitmek lazım güzel bir şehir diye biliyorum. Schengen vizemin süresi bitmeden bir seyahat ayarlamam şart.
Budapeşteye gitmek lazım güzel bir şehir diye biliyorum. Schengen vizemin süresi bitmeden bir seyahat ayarlamam şart.
S solomoto Katılım 6 Eki 2017 Mesajlar 4 6 Eki 2017 Konu Yazar #3 artemis99' Alıntı: Budapeşteye gitmek lazım güzel bir şehir diye biliyorum. Schengen vizemin süresi bitmeden bir seyahat ayarlamam şart. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öneriyorum
artemis99' Alıntı: Budapeşteye gitmek lazım güzel bir şehir diye biliyorum. Schengen vizemin süresi bitmeden bir seyahat ayarlamam şart. Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öneriyorum