Buda bizim lifan tay 100 (efsane)

7543.jpg

yorumları alayım :D motor daha sıfır 250 kmde :D

hayırlı olsun düzgün kullanırsan uzun yıllar kullanırsın ve artısı olarak 3 siboblu olmasından dolayı daha iyi çeker ve gider :cherry:

hayırlı olsun düzgün kullanırsan uzun yıllar kullanırsın ve artısı olarak 3 siboblu olmasından dolayı daha iyi çeker ve gider :cherry:
güle güle binersin inşallah kazasız belasız da benim kafama takılan şu.
yav arkadaş millet tutturmuş bi 3 sibop gidiyo.birisi de çıkıp demez mi subap sayısı artınca yakıt tüketim miktarı artar diye.ama faydası yok mu var ama yüksek hızlardaki ara hızlanmalarda .e sonuçta da kullandığın cub ne kadar hız yaparsın o da tartışılır.yanlışım varsa biri düzeltsin...

Son düzenleme:
Kardeşim 3 sibop daha güçlü yapıyor motoru motor seri oluyor . evet yakıt tüketim farkı olabilir ama fazla farketmez.
bu arada kardeşim 130 yaptım . motorumu açtıktan sonra 150ye deniyeceğim..

Kardeşim 3 sibop daha güçlü yapıyor motoru motor seri oluyor . evet yakıt tüketim farkı olabilir ama fazla farketmez.
bu arada kardeşim 130 yaptım . motorumu açtıktan sonra 150ye deniyeceğim..

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yarış motosikleti gibi 130 yaptın demek :cat:
o zaman ybr yada sym ye gerek yok :p

o zaman kenan sofuoğluna da bunlardan verelim bi tane. ne gerek adam iki büklüm orada kaç saat domalıp acı çekiyo ki. madem 150 yapıyo bu alet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar