buda benim motor

ara sıra bin bence.... yıkayıp yıkayıp kaldırma garaja... :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet...Bencede arada bin.... Güzel yıkamlşsın...Lastikleri güzel temizlemişşin....
güle güle bin....

motor daha zıfır ne yıkaması lastıklerın ıplerı duruyo ustunde ama bışı dıyecem konuyla alakasız bu bısıklet kılıdı ne kadar koruyabılırkı motorunu adam çalıştırsa zatı çelık cantlı koparıp atar onu motor zatı koparamassa motor motormudur

ddh

güle güle bin kardeş Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin başından kask hiç eksik olmasın

saolun arkadaşlar bu arada motor daha yeni lastiklerinide yeni değiştirdim o yüzden temiz bu arada arka tekerlekteki kilit değil mavi rekte silikon hortum

asm

Hayırlı olsun. Cillop gibi duruyor maşallah.
Allah kaza bela vermesin.

gule gule kullan..cok guzel gorunuyor.ama mavı hortum ne ıse yarıyor??ınsaalah cok bılınen bısı degıldırde bılgısızlıgım ortaya cıkmaz..:silent:

şanzuman havalandırma hortumu. görüntü amçlı değiştirdim orjinali şeffaftı.

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım A:K:B vermesin

arkadaşlar tam olarak bilmiyom ama bu zamana kadar gördüğüm bütün scooterlerde var hava hortumu die biliyom rengi farklı olduğu için çok sırıtmış

kazasız belasız bin ara sıra bin binmeden nasıl duruyon bilemiyorum::D a.k.b.virmesin

Allah kaza bela vermesn. senin motorun daha iyisini hepimize nasip etsin özelliklede benim gibi tabanvay kullananlara:mrgreen:

çok temiz ya.çok özen gösteriyosun motora belli.ben hiç gösteremiyorum:).alalı bayaa oluyor.toplasan 3-4 kez falan yıkamışımdır.ben kirli sevenlerdenim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar