buda benim kolleksiyonum :)

motorların hepside 1/18 ölçeğinde ve maisto markadır.aslında ilk başladığımda ne denk gelirse almıştım.genelde racing ağırlıklı olsada asıl tercihlerim eski clasic motorlardır,ve artık bu tarz motorlar almaya gayret ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
soran arkadaşa diyorum bunların bayağı bir modeli eminönündeki toys ne bileyim neyde var üç dört katlı biryer varya ben bu hafta inek aldım ordan pembiş. hediye. orda gördüm

Karşılaştığım modeller içersinde benim de en beğendiğim marka Maisto. Fiyatı diğerleriyle çok farklı olmamasına karşın daha kaliteli ve detaylar daha kibar.

yeni modeller kısa süre sojnra elimde olacak.onlarında resimlerini çekip paylaşıcam.

gercekten cok hos olmus helal olsun beni,mde canım cekti çok güzel miş ... :D ( biraz yemekten bahsediyormus gibi oldu ama :D )

Tebrık ederım motosıklet tutkusu budur dedırtıyorsunuz arkadasım emegınıze ve kesenıze saglık:)

Süper bi koleksiyon olmuş emeğine kesene sağlık

Kaza belasız çoğaltmalar :)

bu raflara kapak lazım hocam sökmeli takmalı, misafir çocukları çizmesin grenaj ları :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Harika bir kolleksiyon,
umarım daha da büyütürsün.

beğenen herkese teşekkür ederim.zaman alıcı bir iş ama çokda zevkli.heryeni model geldiğinde ilk gelmiş kadar seviniyor insan :)

gerçekten süper nereden alıyorsunuz bunları??? banada kawasaki le hondanın kafa kafa olan maketleri lazım aynıu o şekil onlar baya güzelmişd..d:D nereden aldınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar