bu videomun izlenebilirliği ne kadar?

Kırılmaca yok.
Tarzım değil.
Belki ergenler vlogcu manyaklar sevebilir.
Sesin bi garip.
Kasılıyormuş gibi.
Biraz gevşe yoksa bi kadeh bişeyler iç.

Tek ilgimi çeken, 20.saniyede solundan geçtiğin karaduman 1.7 corsa. :)

Kırılmaca yok.
Tarzım değil.
Belki ergenler vlogcu manyaklar sevebilir.
Sesin bi garip.
Kasılıyormuş gibi.
Biraz gevşe yoksa bi kadeh bişeyler iç.

Tek ilgimi çeken, 20.saniyede solundan geçtiğin karaduman 1.7 corsa. :)

yok cnm aksine aynen dediğiniz gibi kasılma var kameranın karşısına geçince istemsiz olan şey gibi, acaba silsem mi

ama o tip aracı sevmeniz hoşuma gitmedi keko işi değil mii?

yok cnm aksine aynen dediğiniz gibi kasılma var kameranın karşısına geçince istemsiz olan şey gibi, acaba silsem mi

ama o tip aracı sevmeniz hoşuma gitmedi keko işi değil mii?
1.7 YAZILIMLI CORSA??

51 LİK KROM DÜZ BORU MGREMAPS HARD YAZILIM HYBRİD TURBO EMME GENİŞLETİLMİŞ BİG ENJEKTÖR BRONZ 4 YAPRAK BASKI BALATA..

BUNLAR KEKO APAÇİ İŞİYSE FORUMUN EN APAÇİSİ VE KEKOSU BEN OLAYIM.

Selametle..

Eldivensiz ve o ayakkabılarla çıkma derim.
İzlenebilirliği bence yok. Akıcı hiç bir konuşman yok çünkü.
Mikrofona konuşmayı beceremiyorsan efekt işlerine girişmeni öneririm.
Bu şekilde izlenmezsin malesef.

Eldiven ? Bileğinde ki o saat mesela eğer cooook değerli değil ise motosiklete binince takmaman daha iyi . Dustugun zaman bileğine zarar görmeyecek olsa bile o çok sevdiğin saatin mutlaka bileğini kıracaktır.

Gerçi eldiven yok ben saate takıldım . Kasılma falan gibi seyler soylememe gerek yok zaten sen de farkındasın .

O Corsa ya keko işi ( neyse artık o ) demen de benim hoşuma gitmedi motoru yüklenmiş bı Makina ve bu işler emek ister .

Tekerine taş değmesin . Yazdıklarıma kizmadin inşallah

bence sil kardeşim onun yerine ne bileyim çiçek yetiştiriciliği yap tecrubeleri aktar ya da diziler hakkında yorumlarda bulun ama böyle ortada hiç bir amaç yokken dolanma:D

DKN

aea nın bile kaç tane abonesi varken bide berkecanla pelinsuyu sims oyununda evlendiren kızın takipçilerine bakın :mrgreen: artık devam edersiniz etmezsiniz..

Son düzenleme:
Bu tip şeylerde iyi yapıp iyi para kazanan var. Tabi birkaç kişi.

Geri kalanda ise kısa yoldan zengin olma hayali..

kamera parasına gidip kazı-kazan alsan para kazanma ihtimalin daha yüksektir bence.
yeni dünya değerleri herkesin kulağına "özel" olduğunu fısıldıyor galiba,
sayın arkadaşlar, kabul etmesi zor ama hepimiz çok sıradan insanlarız :)
bu arada; neresindensin aksaray'ın
kergi'de, nakkaş'da, mezerliğin oralarda az sürtmedik gençliğimizde.

20 sene önce bi 5 sene kaldım merkezde,
aratol, seleci tol, yeşilova, akademi bilardo, yimpaş, park pastanesi...
dili olsa da konuşsa :)

Ben o yıllarda şortla geziyordum oralarda :) :) park pastanesi caminin yanından kaldırıldı. Belediye oraya yaşlılar için çay bahçesi yaptı ücretsiz çay veriliyor. Takılıyor orda cami cemaati.

Akademinin artık eski cazibesi yok. Yeni nesil bilardo peşinde değil. Aratol mahalle oldu gayrı :) Yimpaşta kapandı. Aksarayın tek avmsiydi zamanında. Şimdi yerinde evkur var.

Biraz bilgi vermiş olayım. :)

eyvallah.
akademi o yıllarda yozgat'ın şefaatli ilçesine CERN'in şube açması gibi birşeydi :)
bizim hasan abay vardı, jawa'lı fizik öğretmeni.
karaman kum-çakıl vardı kırk metrelik yolda, onun orda çok takıldık.
ramazanda izbe mekanlarda sabaha kadar kumar oynayıp ütülürdük :)
selam olsun hepsine...

Hala jawacı o adam. Bi sürü jawa var ellerinde. Abi kardeş filan 26 jawa varmış adamlarda. Abisi sanırım f650gs ile yolda kalmış kamyonla durmuştum yükle götürelim diye. O ara tanıştık. demişti 26 jawa var diye. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

https://www.facebook.com/hasan.abay

Bu kişi mi

Hala jawacı o adam. Bi sürü jawa var ellerinde. Abi kardeş filan 26 jawa varmış adamlarda. Abisi sanırım f650gs ile yolda kalmış kamyonla durmuştum yükle götürelim diye. O ara tanıştık. demişti 26 jawa var diye. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

https://www.facebook.com/hasan.abay

Bu kişi mi

he valla ta kendisi, çılgın hasan :) görürsen selam sarkıt ankara'dan mühendis fatih diye, 1997'de bir bağlama satmıştım ona.
ulen hitler bıyığı yapmış :) çarşıda T cetveli yaşlı emmilere kılıç gibi sallayarak gezen bi çılgın tipti zamanında :) jawası gıcır gıcırdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar