Bu motorun markası nedir bilen var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence o senden önce davranmış, toplamış motoru :) sağdan parça bulmuş, soldan parça bulmuş motor elde etmiş :mrgreen:

bence o senden önce davranmış, toplamış motoru :) sağdan parça bulmuş, soldan parça bulmuş motor elde etmiş :mrgreen:

Valllaha bana da öyle geldi.Eğer toplayabileceksek bende toplamak istiyorum böyle 50 kg motor ve yarı otomatik olunca güzel bir güç olur.Birazda modifiye yaptık mı tamamdır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------

Arkadaşlar motorun markasını buldum.:)Honda chaly.Bunlarda birkaç resim.
honda_chaly.jpg

chaly.jpg

cf70a.jpg

Honda CF50

honda-chaly-blue.jpg
:queen:
Böyle bir modifiye yapacaksın tadından yenmez

Yok ben o tarzı sevmiyorum.:) Güzel bir projem var.Ama o kadar param yok.Bittiğinde buna benzetmek isterim.:) Ama motorun plakasını da alsam daha iyi olur.Çünkü yarın bir gün sahibi dellenir ya almaya kalkarsa:( Bakın bitmiş böyle olacak.:)

Uploaded with ImageShack.us

Arkadaşlar bu sahibindendeki motosiklete sizce fiyat olarak ne vermeliyim maksimum.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
şahsen ben para vermezdim çünkü toplama maliyeti bile büyük rakam tutar bence

şahsen ben para vermezdim çünkü toplama maliyeti bile büyük rakam tutar bence

Şimdi motosiklet bana nakliye felan derken 400 liraya gelse.300 lira boya.100 lira karbüratör.Geri kalan ıvır zıvırda 500 lira tutsa.1300 lira cırt diye gitti.:)Bununla benim modesaya biraz modifiye yapsak 1300 liralık nasıl olur.:)

motosana devam uğraşma toplamayla falan benimki beni çok üzdü toplayana kadar.ama değdi o ayrı konu :)

motosana devam uğraşma toplamayla falan benimki beni çok üzdü toplayana kadar.ama değdi o ayrı konu :)
Peki ne topladınız görebilirmiyim resmi varsa? Ya da markası modeli.Merak ettim.Hastasıyım bu tür motosikletlerin.Fırın boya yapsak sedefli. . .Jantlara şeritler.Küçük tatlı bir egsoz.Güzel bir açık hava filtresi.Bir de airbrushlu kask. . .:)

arkadaşım bu motorun aynısı bende vardı ne tesadüf yaa... :D öle 16 yaşımdayken babama güç bela aldırmıştım.. :D şimdi 23 yaşındayım ve sağlam bi motorum var.. :) bu motor honda chincheng mi ne öle bi markası vardı, ve 70 cc idi. 4 zamanlı yarı otomatik bir motordu, bana hiç sorun çıkarmadı, aksine bu motora biz 3 kişi biniyoduk hayvan gibi yokuşları 1. viteste çıkıyodu :D şaşırıp kalıyoduk.. :D eğer sağlamsa alınabilir, ben sattığımda 500'e satmıştım. ama benimki güzeldi :) birde bunların aynısının yamaha olanı var. ama onlar sanırım 2 zamanlı. :cat:

Şimdi motosiklet bana nakliye felan derken 400 liraya gelse.300 lira boya.100 lira karbüratör.Geri kalan ıvır zıvırda 500 lira tutsa.1300 lira cırt diye gitti.:)Bununla benim modesaya biraz modifiye yapsak 1300 liralık nasıl olur.:)

modesayı satıp üzerine 1300 ekleyip güzel bi innova alsan nasıl olur :mrgreen:
Tabiki kendi seçimin ama o mavi klasik duran çok hoş

Arkadaşlar yeni konu açmaktansa hortlatayım dedim.:) Birtane daha honda chaly buldum.950 lira yazıyor.Fakat 800 liraya bırakacak arkadaş.Sizce bu makine nasıl? Üzerinde kanuni motor var ama orjinali varmı diye sordum cevap bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar