Bu Motoru Almak Mantıklımı Sizce?

345

mutlaka servise göstermek lazım bunun farkındayım da benim aklıma takılan yatan bi motosiklette ne gibi arızalar çıkabilir.mesela bu motor yatık vaziyette sürüklenmiş ve bu yatık haldeyken büyük ihtimal motor çalışır vaziyetteydi bu haldeyken yağlamada bi sorun olurmu yani makinenin içinde bi sorun oluşmuşmudur:silent:benim dikkatimi çeken motosikletin ön sinyallerinin olduğu yerlerde çizik bile yok artı far sağlam kafa grenajında ufak bi yer gitmiş yani buradan motosiklette darbe olmadığını sadece sürüklendiğini çıkarabiliriz.motorda resimlerden gördüğüm kadar gayet düzgün duruyor yani ön takımda bişey olacağını sanmıyorum varsada çok az bişeydir tabi bunlar hep resim yorumları gidip görmek en güzeli...

evet yakından görmeden karar vermek olmaz ama resimdende anlaşıldığı kadarıyla motor baya sürüklenmiş gibi

asm

Motor bir motosiklet bayisinden veya motosiklet tamircisinden satılıyor muhtemelen.

İlanda kaza detayları yok.

Bazı şahit olduğum arabalardan biliyorum ; envai çeşit arızası,boyası olan arabaları gelin gibi allayıp pulladıktan sonra "çiziklerden ötürü boyanmıştır,hatasızdır,hasarları görülen kadardır" diye satar soğukkanlı satıcılar.

Bu motorda değişen veya değişmesi gereken pahalı parçalar vardır bence.

İlan sahibini arayıp muhakkak detaylı sorular yöneltin.

Motordaki hasar göründüğü gibiyse ve acil satılık olduğu için bu fiyattan satılıyorsa yakında ben de Bursa yolcusuyum. :p

Bu ilan sahibinden.com aracılığıyla satılmış / kiralanmıştır.

Sanırım asrın fırsatını kaçırdınız tabi içimizden biri almadıysa

Umarım arkadaş olamıştır belkide bize sürpriz yapıcak motorun fotolarını siteye koyarak inaşallah:D:):);)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar