Bu Motor Nasıl???

Motosikleti
cb 125 f
yaşının dolmasını ve ehliyet almanı, koruma kıyafetlerinin tam olmasını öneririm. senin ehliyet yaşı dolana kadar zaten bunlar gider başka modeller gelir. o zaman düşünürsün ne alıcağını.

Vallahi yuan daha bi güzel duruyor.Diğerleri sanki '85 model racingler olur ya tasarım özürlü , onlar gibi :)

lastikleri iyi tutuyomu bunun hemşerim :p

benim moto linteki yeşilden gittim valla inanmazsın diablo supercorsa aldım 550 lira pist lastiği ben çıkma aldım . gerçekten güzel lastikmiş
big_11442065_89j.jpg

ducatiyede takmışlar
pürüzlü asfaltta süper:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana daha cok calıntı motorlar gıbı geldı fıyatlarına bak motorlara bak farkı anlarsın bide trafık tescılden kayıtlara bak

illa race tipli istiyorsan bence racer 200lere bak hem parça sorunun servis sorunun olmaz...

ama önceeeeeeeeeeeee yaşın dolsun bi ehliyet al!

kalitelilerde çıkmıyo deil ama çin mallarında oralarda yazan fiyatlara pek aldanma derim benimde deneyimlerim oldu cebinden çıkacak para orda yazanların bi kaç katı olur parça bulamassın motorsiklet sadece benzinle gitmez bunu düşünerek kararını ver cbf ybr falan ile başla inan pişman olmassın ben 21 yaşındayım 11 yaşında vitesli ile başladım kararlarını heyecanla değil mantığınla ver derim görüntü olacaksa r1le 1000rr vb.la olur acele etme:cat: tekerin düz bassın :)

Son düzenleme:
Bu motosikletlere dikkat etmek lazım, özellikle 1,2 ve 4. ilanın aynı kişi tarafından yazılmış olduğu açıkça belli. Belki 3. ilan da öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar