Bu Mont nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar. Mont almayı planlıyorum ama kafam bir hayli karışık. Uygun fiyata da bulamıyorum yada ben bu konularda bilgisiz olduğum için pek fazla çeşit bilmiyorum. Mersin'de yaşıyorum. Buraların iklimini az çok bilirsiniz genellikle sıcaktır ama yine de soğuk olabiliyor :) O yüzden bende 4 mevsim mont almaya karar verdim ama fiyatlara bakıyorum 450-500 arası sanki hepsi stabil korumayacak gibi bir his veriyor, Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama.. Bu montu gördüm ve sizinle paylaşmak istedim. Kullanan var mı, Nasıldır bu ürün ? Sizin bir öneriniz var mı başka mont f/p olarak ?

Saygılarımla.

Link: http://urun.n11.com/mont/alpinestars-t-gp-r-waterproof-dort-mevsim-mont-P118444327?BEDEN=4XL&cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI87TS49fP1gIV1oeyCh2PMAnvEAQYASABEgKGyPD_BwE&gclsrc=aw.ds

Kalite olarak kendisini kanıtlamış bir marka. Omuz ve dirsek korulamaları standart olarak level 2 olarak geliyor. Sırt koruması yok tabi ki... Ayrıca bu mont 4 mevsim felan değil. Alpinestars 4 mevsim montunun ismi "Amok"'dur tıpkı Revit Levante gibi tamamen file ve iç astarı olan monttur. Sizin linkini verdiğiniz mont 3 mevsimdir. Yazın bu montu özellikle Mersin gibi sıcak bir şehir de (Nisan-Eylül arası) kullanamazsınız. Omuzlar da bulunan slider ekstra bir güvenlik sağlıyor ve Alpinestars montlara opsiyonel olarak göğüs koruması da takılıyor. 770 TL'lik bir fiyat da bu ürün için çok çok iyi.

Bende yeni aldım sayılır fakat çok araştırma yapmadan aldım. 4 mevsim mont tavsiye edilmiyor genelde ben tekrar almak zorunda kalsam kışlık ayrı yazlık ayrı alırdım bence kışlık montu ayrı al yazında yazlık alırsın benim tecrübeli insanlardan ve sitelerden öğrendiğim bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar