Bu Memlekette Niye Firmalar Dürüst Değil..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor alırsın garanti diye yalan olur garantisi parçası gelmez senin hatan der cart der curt der paranla rezil olursun sınırsız tarife diye cep hattı alırsın sınırlaması olur birde görünmeyecek puntoda jet hızıyla geçer bu ayrıntı ekranın altından bangır bangır reklam dinlersin yalandır..Gelelim işin aslına dün gece işyerinin tarifesini 8mbit yaptım 2 ytl fark ile hani deli gibi reklam yapıyorlar ya çocuk çatıya kafa atıyor...Gündüz geldim işyerine 8mbitin 8i gitmiş mbiti kalmış hepten uçmuş hat :farao: Müşteri hizmetlerini ararsın 6-7 dakkada belki açarlar Allah'tan hat az kontör yiyor piskopata bağlanırsın gün içinde düzeldi ama 2 mbit hat kaldırmıyormuş 8mibiti ..Eski 1mbiti mumla arıyorum 5kb ile dosya indiriyorum..:farao: E niye reklam yapıyon 8mbit diye kafa düzüyon..:farao: Şu dünya markaları varya boşa dünya markası olmuyor biz milletçe hep kaypak iş yapıyoruz çıkarcılığa özellikle kısa vadeli kazançlarımızı düşünüyoruz..:farao: Yürümez bu işler kendimizi sorgulamıyoruz hiç.:farao:

Ekleme: Ama millette anlamıyor doğrudan..:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------

Bu forumda anlatmıştım nesteleye mail atmıştım acı bademli nescafe hakkında eleştiride bulunmuştum ertesi gün döndüler ..Ramzeye mail attım bundan iki sene önce arka sepet demirliği lazım nerden bulabilirim cup motoruma diye motor pert oldu hala mail gelcek..:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
helalsin.
ne diyelim.
tt net aradığında konuşmalar kayıt altına alınıyo
say sayabildiğin kadar.
bi kere bana da denk geldi öyle bi adsl olayı. çok rahatladım :)

kayıt altına alınan konuşmalar için müdüre ya da yetkili kişiye ithaf et konuşmalarını ya da maillerini.
hakaret davası açarsa açsın.

helal hacımusti, sevdim mevzuyu :rendeer:
uyanıklar diyarı memleketim.
herkes bu işten zarar eder, ayıkamadık daha, küçük hesaplar peşindeyiz vesselam.

Bunun nedeni aşağı yukarı şu Sevgili Musti

Para basan Telekom özelleşince, yeni sahipleri mevcut internet abonelerini , hazır kucağa düşmüş ,yolunacak kaz gözüyle gördüklerinden, ne ar-ge çalışması , ne de yatırım yaptılar.

Ama gsm operatörlerini unuttular. Gsm operatörlerinin ( şimdilik her ne kadar kotalıda olsa ) vaad ettikleri 3 G hız ile mevcut 4 mb internet veri hızı kıyaslandığında, ciddi internet abonesi kaybedecekleri kaygısıyla , alel acele devreye soktukları bu hizmette , mevcut sistem ve alt yapı denenmeden hizmete girdiğinden , her zamaan ki gibi bir telekom klasiği olan sistem çökmesi , varolan alt yapının bu sistemi kaldırmaması oldu.boşu boşuna call center arayıp kendinizi yormayın. 2 Mb lik hat, 8 Mb kaldırmıyor lafını söyleyen bir zihniyet ile çözüm bulamazsınız

Bunun nedeni aşağı yukarı şu Sevgili Musti

Para basan Telekom özelleşince, yeni sahipleri mevcut internet abonelerini , hazır kucağa düşmüş ,yolunacak kaz gözüyle gördüklerinden, ne ar-ge çalışması , ne de yatırım yaptılar.

Ama gsm operatörlerini unuttular. Gsm operatörlerinin ( şimdilik her ne kadar kotalıda olsa ) vaad ettikleri 3 G hız ile mevcut 4 mb internet veri hızı kıyaslandığında, ciddi internet abonesi kaybedecekleri kaygısıyla , alel acele devreye soktukları bu hizmette , mevcut sistem ve alt yapı denenmeden hizmete girdiğinden , her zamaan ki gibi bir telekom klasiği olan sistem çökmesi , varolan alt yapının bu sistemi kaldırmaması oldu.boşu boşuna call center arayıp kendinizi yormayın. 2 Mb lik hat, 8 Mb kaldırmıyor lafını söyleyen bir zihniyet ile çözüm bulamazsınız

3gyi bekliyorum rekabet ile eminim kullanılabilir seviyeye gelecek vodafone avea kapışması.. :cat: Ve harika olur kablo yok sabit hat yok ..:cat:
Eminim seneye kullanılabilir fiyatlarla kullanabileceğiz 3gyi he eskiden gprs vardı telsimin ayda 5ytlye az kurmadım o sistemleri milletin pcye..Çok sömüren oldu..:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 PM ----------

Ama bizim milletimizdede alışveriş kültürü sıfır..Kredi kartına cak cuk derler mağzadan 600 liralık eşyayı 1100e alırlar taksitle...Ya cins bi milletiz valal cinsiz.:farao: Telefon alırız en janjanlısından pahalısından amaç ne anlamadım.:farao:

Etiket hani DESİNLER aaaa onu O su var DESİNLER cahil millet ne olacak:pr:
Alt tarafı alo dicen 1200veya abarmıyayım 900 verir bu millet Onun O su var DESİNLER
Ayranımız yok içmeye Tahtıravanla gideriz S.... maya :pr:

cok güzel bi konuya el atmışsın abi ilk önce teşekkürler :rendeer:

türk telekom benim adslim sınırlıydı ve 60 liradan aşa gelmiyordu ve ayın ortasında kota zaten 3 gb oluyor sadece bende olan birşey degil bu cevremdekilerde aynı durumdandı.ve sonra sınırsıza gectim 54 lira (nasılsa gelecek miktar belli olsun hemde sınırsız kullanalım dedim) ama degişen yok yine fiyat yüksek ve merak ediyorum acaba bu seferde kotayı aşmışsınız diyebilecekler mi? söylencek aslında cok şey varda neyse iyi geceler :rendeer:

tt netin Allah belasını versin diyecem ama bnde tt net kullanıyorum...
Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım vallla....:salut:

Sorun tek telekom değil bizim dünya markamızın olmaması firmaların bize yoluncak kaz gözüyle bakması dürüst olmamaları .. :pr:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
detaylarda kaybolmaya gerek yok.

insanoğlu aslında ihtiyacı olmayan şeylerin perşinden koştukça açgözlülüğü ona her fırsatı değerlendirme isteği verecek.
satıcı diye tabir edeceğimiz kesimin tek amacı para kazanmaktır, ama bunu insanlığa hizmet gibi sunarlar; bunu da bir diğer satıcı aracılığıyla, reklamcılarla yaparlar :), yiyen yer bu numaraları.
bizimki gibi memleketler ise böyleleri için şamda kayısı, sivil irade yok çünkü. kimse kalkıpta filanca memlekette aynı hizmet 5 paraya verilirken bu herifler 15 liradan bize kakalıyorlar diye isyan etmez, istisna olsa da kaide bozulmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kurnazlık cehaletten beslenir
arayın bakalım nette var mı böyle bir söz:)

bd73126.jpg

# 512 MB DDR2 RAM
2 gb disk alanı Xp yüklü olarak geliyor 200 mb boş alanla size ulaşıyor
+ 8 gb ssd kart
# Intel® Atom İşlemci (1.6 GHz)
# 55 YTL değerindeki www.okulustik.com online hediye paketi hediye

fiyatı Nemi dersiniz : 722,10 TL

Öğrencilere Yönelik yapılmış (!)

bd72805-s.jpg

Intel Atom 1.6 Ghz
1024 mb ddr2 ram
160 GB HDD
Windows Xp TR

Fiyat Nemi Dersiniz? : 593,44 TL​

Rakamları karşılaştırın yeter bizim alışveriş kültürü olmayan insanımız saçma exper reklamını gördüğü için exper alacak..:farao:

bd73126.jpg

# 512 MB DDR2 RAM
2 gb disk alanı Xp yüklü olarak geliyor 200 mb boş alanla size ulaşıyor
+ 8 gb ssd kart
# Intel® Atom İşlemci (1.6 GHz)
# 55 YTL değerindeki www.okulustik.com online hediye paketi hediye

fiyatı Nemi dersiniz : 722,10 TL

Öğrencilere Yönelik yapılmış (!)

bd72805-s.jpg

Intel Atom 1.6 Ghz
1024 mb ddr2 ram
160 GB HDD
Windows Xp TR

Fiyat Nemi Dersiniz? : 593,44 TL​

Rakamları karşılaştırın yeter bizim alışveriş kültürü olmayan insanımız saçma exper reklamını gördüğü için exper alacak..:farao:
katılıyorum :cat::cat::cat:
Koyun gibi millet olduk başımızdaki nereye çekerse oraya gitmeye başladık (genel olarak konuştum kimse üzerine alınmasın; bu koyunlar kadar çoban gibi kendi kararını verebilecek ve bir topluluğu yönetecek kapasitede de arkadaşlarımız var aramızda :) )

Eğitim diyorum başka bir şey demiyorum :)

musti bizim vatandaşlar bilgili olmadığı sürece firmalar katakulli yapmaya devam edecektir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar