- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor alırsın garanti diye yalan olur garantisi parçası gelmez senin hatan der cart der curt der paranla rezil olursun sınırsız tarife diye cep hattı alırsın sınırlaması olur birde görünmeyecek puntoda jet hızıyla geçer bu ayrıntı ekranın altından bangır bangır reklam dinlersin yalandır..Gelelim işin aslına dün gece işyerinin tarifesini 8mbit yaptım 2 ytl fark ile hani deli gibi reklam yapıyorlar ya çocuk çatıya kafa atıyor...Gündüz geldim işyerine 8mbitin 8i gitmiş mbiti kalmış hepten uçmuş hat :farao: Müşteri hizmetlerini ararsın 6-7 dakkada belki açarlar Allah'tan hat az kontör yiyor piskopata bağlanırsın gün içinde düzeldi ama 2 mbit hat kaldırmıyormuş 8mibiti ..Eski 1mbiti mumla arıyorum 5kb ile dosya indiriyorum..:farao: E niye reklam yapıyon 8mbit diye kafa düzüyon..:farao: Şu dünya markaları varya boşa dünya markası olmuyor biz milletçe hep kaypak iş yapıyoruz çıkarcılığa özellikle kısa vadeli kazançlarımızı düşünüyoruz..:farao: Yürümez bu işler kendimizi sorgulamıyoruz hiç.:farao:
Ekleme: Ama millette anlamıyor doğrudan..:farao:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------
Bu forumda anlatmıştım nesteleye mail atmıştım acı bademli nescafe hakkında eleştiride bulunmuştum ertesi gün döndüler ..Ramzeye mail attım bundan iki sene önce arka sepet demirliği lazım nerden bulabilirim cup motoruma diye motor pert oldu hala mail gelcek..:farao:
Ekleme: Ama millette anlamıyor doğrudan..:farao:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 PM ----------
Bu forumda anlatmıştım nesteleye mail atmıştım acı bademli nescafe hakkında eleştiride bulunmuştum ertesi gün döndüler ..Ramzeye mail attım bundan iki sene önce arka sepet demirliği lazım nerden bulabilirim cup motoruma diye motor pert oldu hala mail gelcek..:farao: