Bu Kazadan Sonra Sürücüler Arasında Tartışma Çıkmadı!

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yok birbirimize girmeyiz niye girelim. Hoca güvenli sürüş odaklı düşünüp motosikletlinin güvenlik balonu bırakması, araç sürücüsüne orada olduğunu belli etmesi gerektiğini ve bunları yapmadığını gördüğü için direkt faturayı kesiyor. 🙂
Hoca'nın aklı belli ki Ukraynalı üst kat komşusunda :)

Yenge buraları okuyorsa beni oyacak :)

Yok birbirimize girmeyiz niye girelim. Hoca güvenli sürüş odaklı düşünüp motosikletlinin güvenlik balonu bırakması, araç sürücüsüne orada olduğunu belli etmesi gerektiğini ve bunları yapmadığını gördüğü için direkt faturayı kesiyor. 🙂
3i53359pcfkx.jpg

Yanlış bilmiyorsam otomobil şerit değiştirdiği için asli kusurlu.

Tabii şöyle de bir durum var ikisi de ters yönde gidiyor, ortada düz çizgi var.

Motosikleti
D400
yanlış okumadıysam motorcu 96 ile gidiyor. (motorcu kural ihlali)
Videonun başında 2 şeritin ortasındaki çizgiden gidiyor (motorcu kural ihlali) sonra cok kısa bir süreliğine sağ şeride geçiyor. (o anda adam baktıysa sağda sanmıştır)
Videonun öncesi yok ama ilk 2saniyeye göre kafasına göre şerit değiştiriyor (motorcu kural ihlali)

Arabanın çıkış yapacağı net motorcu ne durmayı ne sürmeyi beceriyor (yeteneksizlik ve öngörememe)

Arabacı kontrolsüz ve sinyalsiz sol şeride cıkıyor (arabacı kural ihlali)

Bunları topladıgımız zaman motorcu sol şeritten hız kurallarına uygun biçimde gitseydi muhtemel arabacı onu görürdü, görmese bile motorcu durabilir ve kazayı öngörebilirdi.

Sence araba sinyal verseydi bu kaza olmaz mıydı mesela? :)

Trafik bilgilerimde bir sıkıntı görmüyorum. 96 ile o yoldan giden birisini görüyorum. (yanlış gördüysem affola ihlallerden birisini silebiliriz :D )

Bu arada kazadan sonrasını izlemedim :D

Burada yeterince açıkladıgımı ve dogru yorumladıgımı düşünüyorum.

Suçlu olan 2si ama işi oranlar isek motorcu zaten motor sürmeyi bilmiyor neden uzatıyoruz ki

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Burada yeterince açıkladıgımı ve dogru yorumladıgımı düşünüyorum.

Suçlu olan 2si ama işi oranlar isek motorcu zaten motor sürmeyi bilmiyor neden uzatıyoruz ki
bu olayda kadın sürücülerinin %99.99u kaçamaz arabaya patlatırdı bi kadın sürücü olarak bakınca iyi iş çıkarmış

öngörmek.... belli ki sürücü kursu eğitim alanı. düşüneceksin, o arabadaki bir acemi. her an acemice bir şey yapabilir. yavaşla ve en sola geç.
kurumun alt tarafında bundan daha yoğun bir eğitim alanı var mesela. bir sürü sürücü kursu arabası eğitim veriyor oluyor iş çıkışı. o kısacık 1 km'lik kısımdan geçerken 50 tane yeri tarıyorum bi tanesi önüme kırar mı ya da park etmeye çalışırken fren yerine gaza basar da tepeme çıkar mı diye.
öngörmeden motor sürmek bana göre azrail ile dans etmekten farkı yoktur. aynı şey araba sürerken de.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
İkiniz de milattan önceden beri forum ortamında olan güzel üyelersiniz.
haah yaşlar çıktı meydaneee
bu yiğitler birbirinden merdaneee....
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ümmi, ben Senegal, ben Türkçe bilmiyor, ben Ukraynalı komşu ne demek bilmiyor
ben Hocaya yardıma gidiyorum - Ukraynalı komşu ile barışı sağlayacağım; otomatikman dikkati üzerime çekeceğim :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
ben Hocaya yardıma gidiyorum - Ukraynalı komşu ile barışı sağlayacağım; otomatikman dikkati üzerime çekeceğim :)

Gelmeeee, gelipte kendini yakma..

Benim hanım Türkiyedeyken 300 işçisi olan bir fabrikada üretim planlama sorumlusuydu. Gece vardiyalarına sabaha karşı baskın yapıp sağda solda uyuklayan adamcağızları tekmelemesi ile namı yürümüştür. Seninle benim arama karbon kağıdı koyar , bizi çiğnerken eli boşkalmasın diye @tommygun ı tokat manyağı yapar 😂

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Gelmeeee, gelipte kendini yakma..

Benim hanım Türkiyedeyken 300 işçisi olan bir fabrikada üretim planlama sorumlusuydu. Gece vardiyalarına sabaha karşı baskın yapıp sağda solda uyuklayan adamcağızları tekmelemesi ile namı yürümüştür. Seninle benim arama karbon kağıdı koyar , bizi çiğnerken eli boşkalmasın diye @tommygun ı tokat manyağı yapar 😂
Benim eski müdirem de böyleydi... Bir gece tedarikçi baskını sonrasında; eşi uyanır uyanmaz- o da motorcu- uyanıp direk avukata gitmiş 🤭🤭🤭 Sonra adamı FZ6 ile Avrupa turunda bulduk.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim eski müdirem de böyleydi... Bir gece tedarikçi baskını sonrasında; eşi uyanır uyanmaz- o da motorcu- uyanıp direk avukata gitmiş 🤭🤭🤭 Sonra adamı FZ6 ile Avrupa turunda bulduk.
Benim eski müdirem bekardı ve sevgilisinden ayrılmıştı, sevişemiyor diye kimsenin sevişmesini istemezdi. Ctesi akşamına içkisiz yemekli ya da Pazar sabahına kahvaltılı toplantı koyardı.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Benim eski müdirem bekardı ve sevgilisinden ayrılmıştı, sevişemiyor diye kimsenin sevişmesini istemezdi. Ctesi akşamına içkisiz yemekli ya da Pazar sabahına kahvaltılı toplantı koyardı.
Siz de ona koysaydınız. Çok mu çirkindi? :unsure:

Ben de zamanında motorla kaza yaptım kavga çıkarmadım.
Madalyamı bekliyorum.
Dipnot: Ehliyetim yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar