Bu firma Çıldırmış olmalı . Süper Modeller var bence inceleyin [china kangchao]

motor ağlıyo alın şunu tepemden kurtarın beni bu işkenceden diye yazık yaw acıyom motora bide honda 3 ay sonra dökülmeye başlıcak bunun yüzünden hondanında adını kötüye çıkarıcak :queen:

sabırla bekliyoruz abicim...
gelip, kendi yazacak bunları.:bounce:
o motor bi kere insanlar için. pandalar binemez...:queen:

Gültekin;565292' Alıntı:
sabırla bekliyoruz abicim...
gelip, kendi yazacak bunları.:bounce:
o motor bi kere insanlar için. pandalar binemez...:queen:
biner biner hemde super biner.titan'a 3 kisi bindik ve toplam agirligimiz 220-230 kg civariydi.motor tinlamadan uctu gitti.titan bunu kaldirabiliyosa cbf 2. viteste kalkar.
bi cekikgozluye yuklesen kalkmadan ya zincirin kopar yada debriyaj elinde kalir :p :p

Mete_han abi bu hakli savasinda yanlis degilsin,su an sagir oda izliyom,reklam aralarinda kacip bi seyler kitlerim

Son düzenleme:
ya siz sankili cin malini ilk defa turkiyeye sokuyonuz.
cekik gozlulerin kapis kapis gittigi yerde bu motor ucar !!
cinlilerin cogunun satilmasinin sebebi seklinin cok havali olmasi degilmi ?
ayrica ilk zamanlarda suzuki'yi kopyaliyolardi,simdi hondaya sardilar :)

yine baska bi sey dikkatimi cekti.bu cinliler ingilizce bilmiyo :p :p

:queen: koptum kopacam:queen:

Ah be erfer tam savas alaninin icine dustun.bak dikkat et her an kafana metehan abiden veya alp abiden gelen bi sarapnel parcasi yapisabilir.
sen en iyisi seyirci kismina gec ve eglenceye bak
ayrica mete_han abi gec kaliyosun cevap yazma konusunda

Haha güzel yapmıslar ama bizimkilerde alır buna 1000RR sticker yapıştırır bi kaç parça deişir caddeye çeker üstünde oturur sigarasını yakar hatunlara salça olur.
Bu çinliler 500cc motor yapmayı öğrenirde bunada koyarlarsa işler karışır sanki :)

ooo konu akmış gitmiş :))

ben en iyisi bundan sonra burda konu açmıyayım :S nedense benim açtığım her konuyla beraber herkes beni dışlıyor :S Çin mallarını sanki ben satıyomuşum gibi herkes üstüme yürüyor :S

abi ben sizin düşmanınızmıyım ya neden böle geliyouzki üstüme :S

illa levye yi çekip dalalımmı size :))))))))))))

şaka bi yana arkadaşlar hepiniz orumlarınız için sağolun . nota çalıştığım için giremiyorum fazla siteye o yüzden ilgilenemedim fazla başlıkla.

ancak bi mesaj gözüme çarptı . cbr a da modifiye yapalım Ck ile o zaman kapışalım demişti birisi :)))

cbr ına en kıral modifiyeyi yap kardeş tel adresini yaz geleyim kapışalım :)))

neyse..

bu arada bu aletin fiyatını hayla bulamadık arkadaşlar yokmu şöle araştırmacı kişiler bi fiyatını bulalım .

bu arada pocet bike değil yani o resimlerdeki gibi minik bi şey değil bu motor 12 lik bildiğin motor cbr danda büyük :D doğal olarak CK danda büyük kasası :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar