Bu akşam bende düştüm :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu akşam İnternational Hosbital'a ziyaret amaçlı gitmet için yola çıktım hatta gitmeden Serkan79 arkadasımlada msn de konuşup gelmek isteyip istemediğini sordum motorunun anahtarını iş yerinde unuttuğu için gelemeyeceğini söyledi neyse çıktım yola şirinevlerden ataköy istikametine doğru yavaş yavaş gidiyorum sahilden yeşilköy yoluna girdim bayada gittim yol üzerinde acayip su birikintileri olan bir yer vardı yavaş yavaş geçtim ne olur ne olnaz diye sonra sağa goğru bir viraj cıktı hızım ya 35 ya 40 motor aniden kaymaya başladı bölge çok karanlık ama sisler ve farlar yanıyodu motoru ayaklarımla dengede tutmaya çalışırken ne olduğunu anlayamadan bi anda asvalta yapısıverdim. arkamdan gelen arabalarda cok yavaş olduğundan hemen durdular, yaşlı bi amca arabadan inip hemen yardıma geldi ben yerde yatıyorum okadar hızlı olduki ne olduğunu anlamadım sadece motorun altımdan kaydığını hatırlıyorum bide sağ elmacık kemiğimi asvalta vurduğumu, amca ''oğlum alıyosunuz böyle motorları...'' falan bişeyler diyodu tam anlamadım birşey olup olmadığını sordu sağolsun, sonra teşekkür edip amcayı gönderdim. motoru kaldırdım sağa çektim ilk basışça çalıştı ortam karanlık olduğundan net hasar tesbiti yapamadım sadece sağ sis farımın camı kırılmıştı bir iki dokunuştan sonra yandı ama sağ elim ve kolum sürtünmeden dolayı biraz sıyrılmış bide sağ ayak bileğim ağrıyodu belli belirsiz.Dörtlü flaşörleri yatım, Serkanı aradım (insan birine ihtiyaç duyuyo:silent: )bi sigara yakıp olayın şokunu atmaya çalıştım.
Sonuç sitedeki arkadaşların bas bas bağırmasına rağmen tam korumasız motora binmeyin diye ben hava sıcak olduğu için yarım kaskını almıştım ve montumu giymemiştim ama dizliklerim vardı (hatta sağ dizlik çatlamış) onedenle dizim hariç tüm sağ tarafım acıyo ve suratım çok ufak sıyrılmış, alalı daha 6 ay olmasına rağmen birkere motor yaptırdım(sekman,subab,piston değişti) 2 ay motor yattı zaten soğumuştum bide bu olay iyice bi tuğaf oldum neyse işte böyle dostlarım heves meves kalmadı hanımdan yediğim fırçanın haddi hesabıda yok:salut: ne yapacam bilmiyorum.:silent:
Görüşmek üzere herkeze kazasız belasız sürüşler.

Ayku büyük geçmiş olsun. Peki düşmenin nedeni ne ki. Benim bildiğim senin motorun tekerleri büyük ve dengeli bi alet. Hızında baya yavaşmış. Şaşırdım frenaj hatası olmasın.

işte böyle dostlarım heves meves kalmadı hanımdan yediğim fırçanın haddi hesabıda yok

Aman aman tehlikeli bölge :p Benim ki direkt aferin diyor bende peki hayatım diyorum. Bi ben artık bi şey demiyorum diyor çek lafı çekebildiğin yere. Şimdi senin ağrın sızın kalmamıştır o fırçalardan sonra :mrgreen:

Geçmiş olsun korumalar çok önemli allahtan çok bişey olmamış daha kötüsü olabilirdi:)
Kendine iyi bak sağlıcakla kal

çok geçmiş olsun öncelikle, kaza yapınca insan üstüne başına baktıktan sonra ilk aklına gelen şey evdekilere ne diyeceğin oluyo zaten. Bi süre öyle heves kaçar ama sonra yine geri gelir merak etme.

öncelikle sağ olun arkadaşlar:rendeer: , koruma koruma koruma başka bişey diyemiyorum.

-yok Kemal'ciğim ıslak zeminden geçtikten sonra ne olduysa oldu, sudan geçtikten sonra benim motorun beyni sulanıyo:queen: aman dikkat sakın güvenme lastiklerine:farao: (ayrıca fren yapmaya fırsatım olmadı)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw ciddiye almayın bu adamı bi ayakta duramadı zaten olm aykut motoru yolda kullanacan motor seni kullanmıcak ne ikide bir motorun altına giriyon :cherry:

şaka şaka geçmiş olsun kardesim zaten kazadan sonra beni aradıgında tahmin ettim bi aksilik oldugunu telefon caldı aha dedim kesin polis cevirdi neyseki daha küçük bi hasarla atlatmıssın :)

motti60 dostum öncelikle geçmiş olsun ama öyle bir kere düştün niye motordan soğumak yok , bu tür şeyler tecrübeyle sabittir...

ben ki beş kere kaza geçirmiş birisi olarak hala kullanmayı seviyorum ve zevk alıyorum geçirdiğim kazaların hepsinden bişeyler öğrendim ve hep üstüne ekleyerek devam ettim :wiinkk:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Kupkuru zeminde dönen lastikler ıslak zeminde tüm yol tutuşlarını kaybediyorlar. Tabi kaliteli, ıslak zeminler için olan lastikler apayrı, bu tür lastik hatası kazaları çok okuyorum bu yüzden alacağım motor küçük jantlı bir motor olmayacak ve lastikleri duruma göre hemen değiştireceğim, geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun,en büyük kazan bunla kalsın:rendeer:

Aykut abi geçmiş olsun... Tesadüf işte.. saat farkı ile kaza yapmışız aynı gün.. geçmişler olsun... :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun bu daha başlangıç alışırsın:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar