Bu adam size muhtaç!600 ss nedir tavsiyeler:)

Selamlar olsun herkese! söle bi yıldır ninja 250 li kullanıorum az kullandım ama 2 motor eğitimine katıldım,bu ay içersindede 3. sunu alıcam inş.Suan ne kadar bağzıları fazer al desede 600 lük bi ss almayı dusunuorum(yanlış varsa uyarın yamulmıyım sora:)18 000 lik bi bütcem var bu paraya sizce hangi markayı tercih etmeliyim ? Cbr ın abs li olanları bana artı sağlarmı güvenlik konfor açısından yada sert r6 yı konstrol edebilirsem bunun bonusları olur mu çünkü uzun sure kullanmayı düşünüorum yaklaşık 3 5 sene ki bu sürede bağzı şeyleri ğpekiştirdiimi görünce lan keşke cbr diilde gsxr alsaydım demek istemiorum.bu konuda tecrübesizim biraz tek yapabildiim ikinci el motorlara bakmak anlıcaıınız yardımlarına ihtiyacım var , yardımlarınızı esirgemeyin lütfen :) Bu kadar uzun bi yazıyı okuduunuz içinde eksik olmayın :)

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili arkadaşım sadece şunu söyleyebilirim 2. el alırken temiz bir makina bak..:)
ibini dibini araştır ,göster baktır ...

bir motosiklette abs fark yaratır ancak sonuçta 2 teker, aırbag lısını da alsan allah muhafaza her şeyin başı akıllı kullanmak umarım gönlündeki makinayı bulursun bahsettiğin paralara tahmin ediyorum güzel makinalar bulunur ..

farın ve yolun açık olsun...:cat:

Yahu evet ikinci el alırken bi iki usta götürmek şartmış zaten arkadaş güvenemiosun ki, üç beş kuruş fazla alıcam die adam km azaltıp seni kandırıo , veririm istese veririmde hiç mi korkuları yok:pale: nese teşekkür ederim kardeşim bu saatte cevapladıın için :)

gsxr tavsiye ederim...
hem performansı hemde sağlamlılığı açısından sizi tatmin eder...
bütçenizle k8 yada k9 güzel bir makine bulabilirsiniz...

Kocaeli İl Temsilcisi
Yahu evet ikinci el alırken bi iki usta götürmek şartmış zaten arkadaş güvenemiosun ki, üç beş kuruş fazla alıcam die adam km azaltıp seni kandırıo , veririm istese veririmde hiç mi korkuları yok:pale: nese teşekkür ederim kardeşim bu saatte cevapladıın için :)

valla üstadım ben bu km işlerine tırt olduğum için 500 -600 lük varken gittim sıfır 150 cc aldım hiç olmazsa midem bulanmaz , kime baktıysam yok benimki temiz , böylesi yok ,aşi benzeri yok vs:cherry:

tabiki her kezin malı kendine temizdir ama o temiz insan beni bulmaz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar