Boschnak Kimdir, Nedir, Necidir?

ahmet boşnak sn anladığım kadar ı ile ama dil bilmiyorsun:farao:
Yazdığınız kelimeyi Sarajevo'dakilere bile sordum onlar bile bilemedi :) Meğer hırvatçaymış :)

Aramiza hos geldin.
Elimde çok güzel füme kosova sucugu ve argeta var.
Istersen uygun fiyata birakirim.:p
Çok teşekkür ederim hoşbulduk. Kosova'ya 2 ay evvel gittiydim. Orada o kadar yedim ki bir süre tövbeliyim :p

hoşgeldin kardeşim.. motosiklet tutkun her daim ömür boyu sürsün, motosikletinin tekerine taş dokunmasın.. saygılar,sevgiler
Allah razı olsun teşekkür ederim. Sizede..

Hoşgeldin kardeşim. Bende boşnağım :), baba tarafı Pilevle'li (Pljevlja). Kazasız belasız kullan.
hoşbulduk :) gitmediyseniz kesin gidin. Pilevle'Yİ Hiç görmedim ama görünce orayı da çok beğenirim :)

Yelkenin korkulduğu kadar bi masrafı yok aslında. yaklaşık 14 saat denizde kalınan bir eğitim 180tl civarlarında :)
Fiyatlar çok uygunmuş :) Zaten sırt çalışmayı seviyorum yelken'de de sırt kası istiyor sanırım.

Hoş geldin arkadaş inş. gönlünde yatan aslana kavuşurusun tez zamanda lakin ehliyeti listenin sonuna koyma önüne al derim :cat:
Öneri için teşekkür ederim. Bir ihtimal'de eğitimle beraber ehliyet almak var ama bakalım..

boşnak kardeşim şu ehliyeti önceden alsan olmamı... polisler durur durur bi yakalar ehliyete vereceğin parayı ceza olarak yersin. neme lazım. Hayır yani motosikletler riskli aletler bide kazaya karışırsan yazık olur onca emeğine. sen bizi dinle önce ehliyeti al motosiklet kolay iş.
Mehmet hocam ben de en çok cezasından korkuyorum zaten. 1000 lira civarı cezası varmış ehliyet parası nerden baksan..

Ben de annenin memletindenim Tokat:) Hoş geldin aramıza Ahmet..
Turhal'a eskiden her sene giderdik. Memleket özlemini öyle dindirirdik. Şimdi ben Bosna'ya gidiyorum. Annemler evde oturuyor. Hoşbulduk :)

Aggressive paten, inline paten. Istanbul besiktas meydaninda paten kayariz bizde bekleriz :) windsurf de guzeldir ve cok basittir oda altrrnatif olabilir.

Hoşgeldin.Benim de anne tarafım Yeni Pazar(Novi Pazar)lı Boşnak.

Bu senede novi pazar'a gidemedim. Ama Fenerbahçe formamı giyip gideceğim. Sancak'lı 2-3 arkadaşım var. Adamlar 22 yaşında ve 2si evli :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

Hoşgeldin.Benim de anne tarafım Yeni Pazar(Novi Pazar)lı Boşnak.

Bu senede novi pazar'a gidemedim. Ama Fenerbahçe formamı giyip gideceğim. Sancak'lı 2-3 arkadaşım var. Adamlar 22 yaşında ve 2si evli :)

Aggressive paten, inline paten. Istanbul besiktas meydaninda paten kayariz bizde bekleriz :) windsurf de guzeldir ve cok basittir oda altrrnatif olabilir.
Belki de Yeşilay dergisi mart sayısında Beşiktaş'ın patencilerini tanıtma fırsatımız olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar