Yazdığınız kelimeyi Sarajevo'dakilere bile sordum onlar bile bilemediahmet boşnak sn anladığım kadar ı ile ama dil bilmiyorsun:farao:
Çok teşekkür ederim hoşbulduk. Kosova'ya 2 ay evvel gittiydim. Orada o kadar yedim ki bir süre tövbeliyimAramiza hos geldin.
Elimde çok güzel füme kosova sucugu ve argeta var.
Istersen uygun fiyata birakirim.![]()
Allah razı olsun teşekkür ederim. Sizede..hoşgeldin kardeşim.. motosiklet tutkun her daim ömür boyu sürsün, motosikletinin tekerine taş dokunmasın.. saygılar,sevgiler
hoşbuldukHoşgeldin kardeşim. Bende boşnağım, baba tarafı Pilevle'li (Pljevlja). Kazasız belasız kullan.
Fiyatlar çok uygunmuşYelkenin korkulduğu kadar bi masrafı yok aslında. yaklaşık 14 saat denizde kalınan bir eğitim 180tl civarlarında![]()
Öneri için teşekkür ederim. Bir ihtimal'de eğitimle beraber ehliyet almak var ama bakalım..Hoş geldin arkadaş inş. gönlünde yatan aslana kavuşurusun tez zamanda lakin ehliyeti listenin sonuna koyma önüne al derim :cat:
Mehmet hocam ben de en çok cezasından korkuyorum zaten. 1000 lira civarı cezası varmış ehliyet parası nerden baksan..boşnak kardeşim şu ehliyeti önceden alsan olmamı... polisler durur durur bi yakalar ehliyete vereceğin parayı ceza olarak yersin. neme lazım. Hayır yani motosikletler riskli aletler bide kazaya karışırsan yazık olur onca emeğine. sen bizi dinle önce ehliyeti al motosiklet kolay iş.
Turhal'a eskiden her sene giderdik. Memleket özlemini öyle dindirirdik. Şimdi ben Bosna'ya gidiyorum. Annemler evde oturuyor. HoşbuldukBen de annenin memletindenim TokatHoş geldin aramıza Ahmet..
Hoşgeldin.Benim de anne tarafım Yeni Pazar(Novi Pazar)lı Boşnak.
Hoşgeldin.Benim de anne tarafım Yeni Pazar(Novi Pazar)lı Boşnak.
Belki de Yeşilay dergisi mart sayısında Beşiktaş'ın patencilerini tanıtma fırsatımız olurAggressive paten, inline paten. Istanbul besiktas meydaninda paten kayariz bizde beklerizwindsurf de guzeldir ve cok basittir oda altrrnatif olabilir.