Boludan yuvacığa yol arkadaşı aranıyor!

Stern bolu sakarya arası kac km ? Ben cepten yazıyorum google maps den bakıverırmısın ?

haydi hayırlısı kimseyi bulamazssam bende direkt yuvacığa yalnız yardırırım ne yapayım :)

otobandan kandıra gişelerinden cıkmışlardı cıkıştan sonraki yolun e5'in üstünde köprü vardı o köprünün üstünde beklmiştik koçtaşta o beklediğimiz yere yakınmış googledan baktm şimdi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------

Stern bolu sakarya arası kac km ? Ben cepten yazıyorum google maps den bakıverırmısın ?

bolu-adapazarı 120km gösteriyor

Kocaeli İl Temsilcisi
otobandan kandıra gişelerinden cıkmışlardı cıkıştan sonraki yolun e5'in üstünde köprü vardı o köprünün üstünde beklmiştik koçtaşta o beklediğimiz yere yakınmış googledan baktm şimdi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------

bolu-adapazarı 120km gösteriyor

koçtaş sahil yolunda kalır yalnız sizi yanıltmasın sanayinin arka tarafına düşer siz e 5 ten gelecekseniz orası bekleme yapmaya müsait olduğu ve bulması kolay bir yerde olduğu için aklıma geldi kime sorsan gösterir haydi hayırlısı bakalım...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar