boğaz grubu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar,toplu olarak gezilere katılmak belli günlerde buluşup konuşmak ve etkinliklere katılmak amacı ile bir boğaz grubu kuralım diyorum. sarıyer;den itibaren boğazda oturan bütün motorcular ne dersiniz??liste düzenleyip herkes ismini ve oturduğu semti yazabilir veya özelden yada buraya telefonlarını bırakabilirler.:) sitemizde yapacağımız gezi ve etkinlikleride duyurabiliriz.katılımlarınızı bekliyoruz...:rendeer:

salı akşamı secret garden'a gel arkadaşım her salı ordayız ben tarabya civarında oturuyorum boş günümüz yok nerdeyse her gün biyerlerdeyiz...secret garden kalender orduevinin yanından çıkılıyor cumhurbaşkanlığı löşkünün orda kolay biyer bekleriz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahmet taner' Alıntı:
salı akşamı secret garden'a gel arkadaşım her salı ordayız ben tarabya civarında oturuyorum boş günümüz yok nerdeyse her gün biyerlerdeyiz...secret garden kalender orduevinin yanından çıkılıyor cumhurbaşkanlığı löşkünün orda kolay biyer bekleriz..
toplam kaç kişi oluyorsunuz??ayrıca misafirperverliğin için teşekkür ederim:)

23 temmuzda darülaceze ziyaretine .boğaz grubu haydi sizde katılın bu anlamlı organizasyona..:rendeer:ister buraya ister darülaceze topiğine kaydolabilirsiniz:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar