BMW'nin sıradışı motosikleti (FT)

anlamsiz ubidik tasarimlari biraksa bmw güzel endurolar touringler yapmaya odaklansa. geçen de üzeri kapali scooter yapmislardi, para bol gelip iş güç olmayınca napsin işte gençler.

Abi Gayet Düzgün Bir Makina şirinlikten çikmiş Artik O Nasil Birşey Belli Değil

Güzel bir tasarım ama motosiklet sınıfına girer mi?
Hatta bence düpedüz atv.

Mithrellios;
O kapalı scooter dediğin modelden Almanya da trafikte 6 defa denk gelmiştim çok da ekonomikmiş ama ne yalan söyleyim ben asla öyle bir araca binmezdim.

Bence hiç fena olmamış. Tam olarak motosiklet denemez gerçi ama motosiklet sürüş zevkinide yaşatabilen değişik bir tür ulaşım aracı olmuş.. Değişiklik ve yeniliklerden zarar gelmez. Birileri araştırıp-geliştirip keyif alabileceğimiz yeni birşeyler buluyor işte ne güzel :cherry:

adamlar 170 km hız yapacak bir alet üretmişlerse eğer onun yol tutusunu kıvraklıgını ve performansını zaten ayarlamıslardır... Bence güzel ve hoş bir alet olmus ama 2 teker olması tercihimdir :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sepetliler cidden hoşmuş yahu.. 4 kişilik motosiklet te gördüm ya artık :)

ne ozellıgı kaldı motosıkletın bunla napcan trafıkte araba gıbı beklersın kös kös

bu ledo'nun dedigi gibi atv/quad olmus bence. motosiklet dedigin kac tekerli olursa olsun virajlari biraz yatarak alir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar