Bmw ve Aprilia motorlarındaki arka çamurluk

Bmw ve Aprilia motorlarındaki arka çamurluktan her motora göre var mı? Montajı basit gibi görünüyor. Benim mr vulture'a olmaz mı? Hem gerekli de. Nasıl beceriyorsa kaskın arkasina bile çamur atıyor Yağmurda. Bu linkte bahsettigim çamurluk motosikletin arkasındaki

www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=730

uyduramayacak bişe yok motorun arka teker saplamasından 2 tane ayak çıkaracaksın buna monte edeceksin oldu bitti :) az daha ucuz yollu bişe varmıki acaba.

Ben şuan Crf'yi çamur lastiğiyle kullanıyorum ve yan grenaj dahil çanta felan hep çamur oluyor. Haliyle artçının da ayaklarına arkadan çok fazla su sıçrıyor. Orjinal lastikleri taktığımda yine aynı sorunu yaşarsam bu çamurluktan takmayı düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------

bende düşünüyorum öyle bişe sen deyince biraz araştırma yaptım bunu buldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...1200-arka-camurluk-bmw-gs1200-129017916/detay

Bu arada bu ilana çamurluğu hala satıyor musunuz diye sordum. Malesef kalıbı kalmadı cevabını aldım.

Bajaj pulsar 200 de var aynsı . Sormak lazm yedek parça olarak satıyorlarmı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Bajaj pulsar 200 de var aynsı . Sormak lazm yedek parça olarak satıyorlarmı

benim aradığım gs lerde varya hani arka teker maşa hizasında tek taraftan tutanlar.onlardan arıyorum ama bakalım bulabilecekmiyiz.

Acayüp'ün dediğini anlayamadın sanırım, şu yeni moda Bajaj markasının motorlarında istediğin ek çamurluktan var. ::sm_smile

Bajaj_Pulsar_135LS_Refresh.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar