Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kronik arıza ile ilgili bilgim yok sahibinden ilanlarındaki yüksek km li motorlar bu arızanın istisna olduğunu gösteriyor.
2 yıla yakın kullanıyorum hiç bir probleme rastlamadım yıllık bakımına 400 tl verdim, ki borusan bmw fabrikadan gelen talimatla bi parçasını değiştirmişti.
k 1200 r güzel makinadır ama redline da sakın kullanma derim,alman mantığı makinanın zorlanmasına izin vermez .....torku çok iyi naked olarak bayağı sağlam makinadır....teknik özelliklerini biliyorsundur zaten.....Allaha kaza bela vermesin....
bu motorlarin kullanicisi cok az.bu az sayida olan kullanicilar da para babasi bilgisayar basinda geyik muhabbeti yapacak vakti olmayan adamlar vakti oldugu zamanlarda ise kucuk avrupa turlari yapan kisiler o sebepten bilgi bulamaman cok normal..
demimkn arkadasim yanlis anlama soylediklerimi baslik acmak birseyler paylasmak cok guzel tabi ki sende seninle ayni motosikleti kullanan kisilerle irtibat kurmak istiyorsun daha once bu motosiklet icin baslik acilmamis olmasi sebebiyle de sen acmissin cok da zaman gecmemis acali basligi.sonuc olarak bu baslikta senden baska bu motoru kullanan kimsenin yorumu bulunmamakta yani yine benim dedigime geldik saygilar
Demirmkn merhaba, bende bir süredir 2008 model bir k1200r kullanıyorum. Başka bir konu başlığı altında bahsettiğin motordan gelen 5000-7000 devir arasındaki titreşimden bahsetmişsin. Bu konu ile ilgili servisten bir bilgi alabildinmi? Bunun dışında yıllık bakımı için 400 lira verdiğin bakım kaç km bakımıydı ? Bu borusan fiyatımı ?
Borusan test surusunde 45 dk kullanma firsati buldum. Patinaj kontrol ve kombine fren sistemine hayran kalmistim. Istedigin kadar gazi kokle kendini guvende hissediyorsun.rahatligida cabası. Ammaaa o kadar pahali ki o kadar param olsa bile kesinlikle vermem. Gs1200 e rakip gelicek bir kac model sayabilirim daha uygun fiyata. Bmw en sevdigim yanlarindan biri motor 2. El de deger kaybetmiyor. Ne yazarsan bir alicisi illaki cikiyor. Aksesuarlari astronomik rakamlarda. Heleki tourotech den aksesuar taktirirsaniz servet odersiniz. 5 metresini 20 liraya aldigim reklektif şeritin (3m)aynısı 30 cm 20 liraya sariyorlar.