BMW F650GS TWİN FREN HİDROLİKLERİ DEĞİŞİMİ HK.

Motosikleti
STRS 765
Merhaba arkadaşlar, motorun fren hidroliklerini değiştirmek istiyorum, geçmişte birkaç yazıda okumuştum bazı bmw modellerinde abs beynindeki hidroliği ayrıca boşaltmak gerekiyormuş, biraz araştırdım benim modelde buna ihtiyaç var mı yoksa ön üst merkez ve arka hidrolik kutularındaki hidroliği boşalttığımda abs beyninin içindeki hidrolikte boşalıyor mu cevap bulamadım.. konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba , bahsettiğin sistem 2007 ye kadar üretilen R serilerinde vardı adı İntegral Abs , sorunlu bir üretimdi Bmw bundan vazgeçti F serisinde klasik şekilde kaliperden yağı boşaltıp üstten yenisini doldurabilirsiniz , sistemdeki havayı kaliperdeki 8 mm rekoru gevşetip çıkaracaksınız kolay gelsin..

Motosikleti
STRS 765
Merhaba , bahsettiğin sistem 2007 ye kadar üretilen R serilerinde vardı adı İntegral Abs , sorunlu bir üretimdi Bmw bundan vazgeçti F serisinde klasik şekilde kaliperden yağı boşaltıp üstten yenisini doldurabilirsiniz , sistemdeki havayı kaliperdeki 8 mm rekoru gevşetip çıkaracaksınız kolay gelsin..

Tamamdır çok teşekkür ederim @Nikkfurie hocam:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar