Bluetooth ve RDS destekli radyoya sahip olan bir kask istermisiniz :)

parrot20sk4000jz1.jpg
Parrot tarafından resmi olarak tanıtımı yapılan kask, A2DP teknolojisine (Stereo Bluetooth) ve RDS destekli bir FM-Radyoya sahip...
Kask üzerinde 1100 mAh Li-Ion batarya bulunuyor ve bu batarya kullanıcıya 10 saatlik bir konuşma süresi sağlıyor.MiniUSB aracılığıyla kullanıcıya hızlı bir şarj imkanı sağlayan kaskta bulunan kulaklıkta oldukça başarılı.32 Ohm empedans değerine sahip kulaklık kullanıcıya kaliteli bir stereo ses sunuyor...

Parrot SK4000:

* A2DP (Stereo Bluetooth)
* FM-Radyo (RDS destekli)
* MiniUSB
* 32 Ohm empedans değeri
* Li-Ion 1100 mAh batarya
* 10 saat konuşma süresi

Kaynak: *mobile-review*

A2DP teknolojisi hakkında bilgi sahibi olmayan arkadaşlar için bu teknolojiyi şöyle anlatabilirim:

A2DP bildiğimiz bluetooth bağlantısını kullanan bir teknoloji.bu teknoloji kullanıcıya bluetooth aracılığı ile *stereo müzik* dinleme keyfini sunuyor.
yani kullanıcılar müzik dinlerken kablo eziyeti çekmek zorunda kalmıyorlar...

Çalışma şekline gelince;
Önce cihazları bluetooth yoluyla eşleştiriyorsunuz (örneğin; cep telefonu ve kulaklık)...
daha sonra cep telefonunuzdan herhangi bir mp3 seçip, çal dediğinizde; ses telefonunuz hoparlöründen değil eşleştirdiğiniz bluetooth kulaklıktan geliyor.
ayrıca 10 metre mesafeye kadar da müzik keyfiniz kesilmiyor...

Moderatör tarafında düzenlendi:
bakarsın Görür :mrgreen:
Ama kaskın tipini begenmedim :D Guzel bi tip olsa Düşünürdüm :mrgreen::mrgreen:

kaskı gözüm tutmadı hiç. bu kask sanki bizi korumaz gibime geliyor....

Hem tipi beğenmedim.Hemde güvenlik konusu kafamda ? bıraktı.Ama düşünüpte yapana helal olsun.Düşünmesi yeter.:silent:

Bunun yutulanı yok mudur ?

Yutalım ve konuşalım ama ;
ne dersiniz hoş olmaz mı ? (eski telsim reklamı gibi oldu)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten momo marka yarım kasklar aşırı pahalı, bide radyolu falansa uçuk fiyatta olur tahminimce...

bu kask koruma amaçlı değilde daha çok rüzgarlık amaçlı kullanılabilir.

bu yeni bişey deilki zaten nolanların tümünde bluetooth kulaklık yeri var ama aygıt biraz pahalı yani çiftlisi 180$ teklisi120$ olduğundan pek alınmıyo.
ama çiftliyi deneme fırsatım oldu yolda giderken artçınla çok iyi bir şekilde muhabet ederek gidebiliyon ve tel.gelince çok rahat konuşabiliyon.
bu kaskın da tipini hiç beenmedim yani bu kaskla beni super tenerede hayal edebilirmisiniz:queen:
vaya arkadaşın biri binmiş CBR1000RR a ve kafada bu kask:queen::queen:

GKN

şindi
bluoetooth u annadık
zati kitler falanda satılıyo
da
RDS radyo nedir
bildiim kadarıyla rds radyo kanalının yayındalığı msjları reklemların radyo üzerinde görünmesi olayıdır
şindi bu kaskla ne gibi bi bağlanısı var:silent:

Ben az kafa yorsam bu kaskın kralını yaparım. Katlanıp kaskın içine gizlenen birde LCD ekran bile koyarım :)

Parrot SK4000 Türkiye'de...

Ayrıntılı bilgi için:
http://www.parrot.com/new_tur/products/motorcyclekits/
Fiyat: 169 € + KDV
http://www.hepsiburada.com/parrot-s...px?categoryid=16217&productid=telbakparsk4000

Her kaska uygun, universal ürün.

Pazardaki diğer ürünlerden (Cardo, Cellular Line) temel farkı, gidon üzerinden kumanda edilebilmesi. Böylece iki el de gidondan ayrılmaksızın görüşme yapılabiliyor, radyo istasyonlarına ulaşılabiliyor, değişik kaynaklardan kablolu veya kablosuz müzik dinlenebiliyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 PM ----------

Ürüne kask dahil değil, mevcut kaskınıza takıyorsunuz :)
videosu için:

http://www.parrot.com/usa/video/#parrot-sk4000

Uzay mekiğine binmicez abi alt tarafı iki teker üstünde gidicez hafif rüzgarda uçar :)

hayran kaldım.. Döviz biraz düşse iyi olacak sanırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu ne biçim kask ya, nükleyer santral koruma giyisi gibi masallah . Acep bunu alan varmidir??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar