Bloktan gelen ses normal mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Motorumdan çok ince bir ses geliyor. Bugün ustaya gittim yoo bi ses yok normal çalışıyor dedi abi iyice yaklaş ince bi ses var diyince hee dedi. Bloğu açmadan bir şey diyemem dedi. 5 bin lira para istiyor. Motorum 16 binde drift l ses normal mi. Bazıları normal, bazıları egzantirik zinciri diyor. Motorda eğer egzantirik zincir sesi varsa ne yapmamı önerirsiniz. Bir zincir için bloğu açtırmak istemiyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Motosikleti
CB650R

bu konuyu devam ettirmek yerine neden yeni konu açtın anlam veremedim

bu konuyu devam ettirmek yerine neden yeni konu açtın anlam veremedim
Niye hocam yeni konu açamıyor muyum. Güncel olsun diye yapmıştım.

Motosikleti
CB650R
Niye hocam yeni konu açamıyor muyum. Güncel olsun diye yapmıştım.
  • 1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.

Bırak aynı konunun olup olmadığını kontrol etmeyi, kendi açtığın konuyu tekrar ediyorsun. Yaşına veriyorum. Forumların genel kuralları olur. Buda onlardan biridir, güncellemek amaçlı konu açılmaz. Mevcut konunun altına forum kurallarında aksi belirtilmediyse güncel yazılır bilgi beklenir

• 1.2.27. Site üyeleri yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı içeriği içeren konular açılamaz.

Bırak aynı konunun olup olmadığını kontrol etmeyi, kendi açtığın konuyu tekrar ediyorsun. Yaşına veriyorum. Forumların genel kuralları olur. Buda onlardan biridir, güncellemek amaçlı konu açılmaz. Mevcut konunun altına forum kurallarında aksi belirtilmediyse güncel yazılır bilgi beklenir
Bilgilendirme için teşekkürler 👍🏻

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar