Blog Açan Var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seneler önce işlerin kesat zamanı böyle bi merak edinmiştim spaceden açmıştım bi blog zamanla geliştirdim giren olur mu acaba diyordum şu an 12 bini aşan ziyaretçi oldu en önemlisi kalemim çok gelişti bir çok arkadaşım oldu çinlilerde dahil..:cherry: Kız arkadaşlarım oldu :cherry: Bazen hani konuşamadığın içine yığılan şeyleri yazıyorum buraya çok rahatlatıyor arkadaşlarla paylaşıyorum bunları...:)Var mı uğraşan??

Son düzenleme:
bır zamanlar bende ugrasırdım blog ile,
nete ilk gırdıgım sıralardı sanırım,

yapacak bişiy bulamadıgım zamanlarda ugrasırdım :)

bır zamanlar bende ugrasırdım blog ile,
nete ilk gırdıgım sıralardı sanırım,

yapacak bişiy bulamadıgım zamanlarda ugrasırdım :)

Çok güzel oluyor yalnız sağdan soldan şiir koyup iki resim tip bloglara uyuz olurum birde blog gezmesi zevkli oluyor konsept şu kızlar iki gıcık resim üç arak şiir bi iki şarkı koyuyor düzen font artalan renkleri alakaya maydano tamamen göz bozmaya niyet bizim abaza hemcinslerimiz yığılıyor siten çok güzel olmuş beni ekle [email protected] diye tonla yorum ne gülüyorum..:mrgreen: sadece gülmüyorum laf ta tıkarım ..:mrgreen:

musti avatara nazar değmesin bir de kendi blogunun linkini atsana tüm mt faydalansın

Ban yimeyek..
s4.gif
Profilimde var iletişim bilgilerinde..:cherry:

Seneler önce işlerin kesat zamanı böyle bi merak edinmiştim spaceden açmıştım bi blog zamanla geliştirdim giren olur mu acaba diyordum şu an 12 bini aşan ziyaretçi oldu en önemlisi kalemim çok gelişti bir çok arkadaşım oldu çinlilerde dahil..:cherry: Kız arkadaşlarım oldu :cherry: Bazen hani konuşamadığın içine yığılan şeyleri yazıyorum buraya çok rahatlatıyor arkadaşlarla paylaşıyorum bunları...:)Var mı uğraşan??

Abi banada bi tane verseneeee...:mrgreen:
O ne ki blog?
ne ise yariyo ciddi bilmiyom..
facebok gibi biseymiben msnyi zor kavradim...ciddi soruyom yanlis anlama..
facebokum bile yok bu yusden...forumdaki mesaj kutumu bile arkadaslar bosalt diyoda bosaltiyom..bilemiyomki...:mrgreen:

Abi banada bi tane verseneeee...:mrgreen:
O ne ki blog?
ne ise yariyo ciddi bilmiyom..
facebok gibi biseymiben msnyi zor kavradim...ciddi soruyom yanlis anlama..
facebokum bile yok bu yusden...forumdaki mesaj kutumu bile arkadaslar bosalt diyoda bosaltiyom..bilemiyomki...:mrgreen:

Kişisel sayfan bu sayfada kendini tanıtırsın yazılarını paylaşırsın sevdiğin müzikleri vidyoları paylaşırsın v.s ...Burya koyarsam ban yerim bloğumu kişisel blog yaz googleden çıkar..:)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
blog değilde daha çok forum+portal seviyorum

mustiii sen motosıkletın sılındır blog unu bılırmısın içinde ne ateşler var neler dönüyor neler ah bır bılsen:mrgreen:

Ya sinan abi..
s4.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar