Bisan roadstar/Lifan Lf250b/RR DD250e-9 hakkında

Katılım
26 Ağu 2015
Mesajlar
58
selam arkadaşlar geçen ay bi başlık açıp öğrenci işi, bir iki yıl beni idare edecek bi cruiser almak istediğim için bilgi edinmek istemiştim. Önce cevaplarınız için tekrar teşekkür edip onları dikkate alarak almak istediğim modele karar verme aşamasına biraz daha yaklaşmış bulunmaktayım.

şimdilik merak ettiğim 2 şey kaldı lafı daha uzatmadan sorularımı sorayım, birincisi sadece motorsiklet için 4000lira civarı bi bütçem var bu fiyata alabileceğim(tabiki de sadece malum siteye bakarak) bulduğum iki motor var biri bisan roadstar(bildiğiniz üzere 250cc çift silindir v motor) öbürü de regal raptor dd250e-9. en iyi ihtimalle bu ikisinin arasında bi tercih yapmak zorundayım. yaşlarından ötürü ikisi de arıza çıkarabilir bu riski göze alıyorum mecburen fakat bana sanki raptor daha güvenli bi tercih gibi geliyor, ki böyle gelmesinin sebebi de sadece internetten edinmeye çalıştığım bilgiler. öte yandan bisanın v motor oluşu beni çekiyor ve bisanın da çin motorlar arasında az sorun çıkaranlardan biri olduğunu okumuştum yine aynı şekilde. görmüş geçirmiş bir veya birkaç kullanıcıları çıkıp beni biraz daha bilgilendirebilir mi bu iki motor arasında? tabiki başlığı rastgele görmüş olup iki motor arasında kafasında göre bir tercih yapıp bana bildirmek isteyenlerin cevaplarını da bekliyorum hepinizin yorumları benim için değerli.


ikinci sorum da genel olarak yamaha virago kopyaları hakkında, misal bisan roadstar/borelli ledow/keeway supershadow (bu modeller 2006 civarı)gibi modellerin v motor oluşunun lafta kaldığı yönünde çok şey okudum. pek çok kullanıcı arka pistonun doğru düzgün çalışmadığından yakınıyor, v motor diye alıp tek silindir motorsiklete binmeyelim sonra ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------

yok mu yetkili bi arkadaş
 
Katılım
4 May 2015
Mesajlar
1,174
sıfır çin mallarından bile insanlar çekinirken bu yaşa kmlere gelmiş motorları tavsiye edip kimse vebal altına girmek istemiyor. Benimde şahsi tavsiyem kalbinden çok mantığını dinlemen ve daha yeni commuter motorlara bakman. Para biriktirip eli yüzü düzgün bir cruiser alırsın daha sonra.
 
Katılım
5 Nis 2015
Mesajlar
28
Nedense RR sadece kalıp, şekil gibi geliyor gözüme hani hiç bir kalitesi yokmuş gibi. O yaşlarda bir Çinli zaten alınması saçma geliyor bana ama seni de anlıyorum bütçe derdi var.
 
Katılım
6 Ağu 2014
Mesajlar
348
bisan/lifan/keeway bildiğim kadarıyla virago 250 den kotarilmis makinalar. verdikleri güç, yakıtları benzer. tabii ki bi yamaha olmasalarda iş görebilir diye düşünüyorum. kullanıcı sayfasını biraz okumak lazım.

kuba superlight dusunsen? 4500e falan bulunur gibi. en azından çok yaşlı olmaz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst