biri bana anlatsın ?

neyi diyeceksiniz ama şu elektrikli bisiklet ve scooter tipi motorluları benzinlilere alternativ olabilirmi sizce bilgili arkadaşları sahneye davet ediyorum
http://www.biselect.com.tr/ hep detay içermiyor ama kapasite maksimum hız nedir servisin bu taşıtlarda konumu nedir(her moped tamircisi el atamaz dimi):queen: vs. vs . vs.

bende bu sorunun cevabını arıyom ...ayrıca şundanda korkuyom eger bu ceryanlılarda yayılırsa devlet baba şu ötv canavarını bunada bulaştırır..

ya beyler neden anlamıyorsunuz bunların hepsi çin malı bugun motorlarından şikayetci servis*yedek parça sorunu cekerken bu gelen meretler rezilliğe rezillik katacak..... :(

arkadaslar bunu nerede kullanacaksınız.??
ben bu sabah beylıkduzune kahvaltıya gıttyım geldım
75-80 km yol ortalama hızım 80-90 dı bu resımdekı elektrıklı scooter ne o kadar yol gıder gıtse bıle 30-35 km hızla sızı otobanda bu araclar suruculerı çiğ çiğ yer.!! 30km hız hıcbır işe yaramaz......:pale:
tabıkı bu benım dusuncem....:)

elektrikle benzini kıyaslama bile dostum.Çünkü bugün en yavaş giden benzinli motor 60 km./s yapıyor. En yüksek elektrikli çalışan bisiklet 30 km/s'i geçmez.

ama sen en iyisi onlardan bir tane al.yanından geçen benzinliler sana hava bassın biraz haha

bu tip motosikletletler daha memleketimizin tatil bölgelerinde ve istanbul adalar için uygun olur kanaatindeyim

bi kere onlarda ehliyet ve plakaya ihtiyaç yok bildiğim kadarıyla....yani köprüden falan geçemessin onla

Bence alternatif olamaz. neden dersen
1) otobanda azami olduğu kadar asgari süratte vardır. Yanlış hatırlamıosam 40'ın altında gidemessin.
2) 4 tekerlek sürücüleri motoru bile araçtan saymazken bu tip aletleri bi arkadaşın dediği gibi harbiden çiğ çiğ yerler
3) Yolda şarjın bitti dielim napcan?? :)
4) Max hızı düşük olduğu için bayar
5) Adalar'da kullanılıyo çünkü orada motorlu araç kullanmak yasak ( devlet araçları iş için girebiliyo)
6) En iyisi ayağını yerden kesmek istiosan çinlide olsa bi motosiklet :)

Motosikleti
cb 125 f
iyide bu motosikletlere alternatif bişey değilki.bisikletlere alternatif olabilir.pedalları falan var,yorulunca elektrik motorunu devreye sokuyosun.eğlence amaçlı kullanılabilir.otobanda kullanmak için değil,sokak aralarında kullanmak için tasarlanmışşeyler.bence çokta fena bişey değil.yani bisiklet gezileri,ufak turlar için çokta kullanışlı olur.

hayir- Sadece dogru durust elektrikli motorlar henuz Turkiye'ye gelmedigi izin boyle dusunuyorsunuz. Su anda sadece 250W ve 600W motorlar Turkiye'de..

HAziranda 3000W ve 4000W geliyor. Fiyatlari asagi yukari Activa ile ayni ama gunde 50km giden senede 1000 TL kar eder.. Servis de daha ucuz.

Eger elektrikli motorlarin neler yapabilecegini gormek isterseniz VEctrix web sitesine bakin. New York polisi bile bunlari kullaniyor. Zero da cok iyi,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar