birazcık geciktim ama...

merhaba ben bahadır, bir aydır siteye (aktif) üyeyim ama nedense kendimi hiç tanıtmadım bu yüzden öncelikle herkesden kusura bakmamasını rica ediyorum.

dediğim gibi adım bahadır. 19 yaşındayım. yıldız teknik ünideyim. jeodezi ve fotogrametri müh. :sunny: belki bir çoğunuzun bildiği harita müh. okulumda ikinci senem birinci sınıftayım.

memleket olarak ordu luyum diyebilirim. bugüne kadar herkese Kıbrıslıyım diyodum. çünkü kıbrıs-magosa doğumluyum. babam ordu lu annem tekirdağlı. ama ben ikisini de fazla bilmem. şu güne kadar orduya bir defa gittim ve 1-2 gün kaldım. ama artık kanımda orduluk karadenizlilik olduğuna inanıyorum.

özel olarak; müzikle ilgileniyorum. 5-6 senedir elektro gitar çalıyorum. metallica, korn, soad, sepultura,.... klasıkler yani dinlediğim gruplardır. ve iyi de bir ritm gitaristimdir. bu aralar istediğim tarz grubu oluşturabilmek için bayağı uğraşıyorum. inşallah kurduğum zaman tüm etkinliklere bütün site sakinlerini beklerim :cat:

motor sevgim 2-3 senelik diyebilirim. bunu da; içimdeki özgürlük ve yanlızlık duygusunun rüzgarla hayat bulması olarak tanımlıyorum :bounce: şu anda bütçeme uygun ve modelini beğendiğim superlight var. forumunu da bayaadır takip ediyorum. şu ana kadar çok büyük sorunlardan bahsedilmedi.

neyse bu tanıtma topiki daha da uzayabilir kısa kesmekte fayda var. inşallah uygun ortramlarda kendimi bizzat tanıtma fırsatı bulurum. hepinize sevgiler :rendeer: :king: :cat: :cherry: :) :bestmt:

msn: [email protected]
0 Rh + taze kan :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
hoşgeldin diyelim ama sen zaten ev sakinlerinden biri olmuşsun :cherry:

baadir, hoşgeldin dostum bende bi ara bateri çalmıştım müzik zevklerimizde birbirine yakın sayılır metallica, korn, soad harici tabi hiç sevmem bu grupları ben biraz daha sert müzik dinliyorum speed trash gibi neyse tekrardan hoşgeldin :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
metallica, korn :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
vaaay sitenin heavy adamları piyasaya dökülüyo.abicim o korn işi bozuyo lakin.

eh uzun zamandır bizi okuyosan çoğumuzu tanıyor sayılırsın hoş geldin aramıza umarım motorununada çabuk kavuşursun :cat: :cat: :cat:

hepiniz sağolun, :cat: :bounce:
zeytinburnunda oturuyorum eğer yakın arkadaşlar varsa görüşelim :rendeer: :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baadir, hosgeldın.gel hemen senle tıcarete atılalım.bı gıtaarım var satıyom.beyaz.satmak ısteyenler bolumunde bulabılırsın.bak oraya gel el sıkısalım :cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
si_bemol
zannederim ilanı verdiğin gün konuşmuştunuz

hoşgeldin baadir, aramıza bir YTÜ lü daha katıldı. bende makine mühendisliğindeyim. :cat:

tekrar teşekkürler hepinize :rendeer: :rendeer:

_Si_BeMoL_, abi azımdan aldın :cherry: tam ben sana benim siyah için el sıkışalım diicektim... :p

danger0, hoşbulduk abi, o siyah yamaha senin mi oluyor yaa. girip çıkarken herhalde bir 10 saniye durup bakıyorum. allah nazarlardan saklasın. :)

++++---->>> danger0, pardon yamahalar karıştı... :thumright:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar