Bir Ufak Kazada Benden

Bugün başıma geldi kaza. olay şöyle, yolda ilerliyodum, ilerde sağda carrefour un müşteri servislerinden biri birini indirip bindiriyodu. Yanından geçmeye çok az kalmışken gideceğim yolu tamamen kapatacak şekilde sola dönüş yaptı.minibüs döner kavşağın etrafından dönmek yerine direk iç tarafından döndüğünden bu haraketi hiç beklemiyordum. Bende ani frenleme sonucu yoldaki mıcırın etkisiyle motoru devirdim. Bende ve artçım tolgada hiçbir şey yok neyseki. motorda hafif hasar var. ayna kötü çizildi, koruma demiri ezildi ve çizildi, sinyal kırıldı, depoda ufak çizik var (mıcır denk geldi sanırım) bide ön kafa grenajı sürtündü ve yamuldu.

Daha sonra polis çağırdım ama adam beklemedi ve gitti. Bu durumda trafik polisi olaya bakmıyormuş , bizi karakola gönderdiler. karakoldan alkol muayenesine gittim, sonuçlarıyla beraber yeniden karakola gittim ve ifade verdim. Şimdi davalık olduk adamla , büyük ihtimal kazanıcam.

Olay anını fotoğrafladık bu arada, savcılığa onları da sunacağım. adam kaçmadan önceki pozisyonu , kaçtıktan sonraki pozisyonu çektik. Fotoğrafları da birazdan koycam buraya.

Fotolar geldi.

10082006kh7.jpg

10082006001rg8.jpg

10082006003an1.jpg

Bizim yollarımız ulaşımdan çok,para kazanmak,rant sağlamak,50-100 kuruş için insan canının hiçe sayıldığı yerler.
Geçmiş olsun diyeceğim ama geçmiyecek ne yazık ki. Sağlıcakla kalın.

Süper Moderatör (BBRR)
vay mert ödesin amcam zararı ufak bi hesapla 2-3 bincik çıkar burdan ...geçmiş olsun ...

mert geçmiş olsun ya. bak şu herifin yaptığına...
kazanıcaksın inşallah davayı.
servis bu herife bi fatura çıkarsın da görsün o kaçmayı:pr:

plakayi carrefour a ver bence fotograflarla. o saatte kimin servis yaptigini biliyolardir sonuçta ve cezayı adama anında keserler.

işten atarlar buyuk ihtimal ama atsinlar zaten, hiç acımıyorum boyle kaçan adamlara ne kadar gariban olsa da kaçmasa adam gibi dursa yedigi haltın arkasıdna canım feda.

Abi geçmiş olsun yaa... Neyse en azından sizde bişey yok Allah daha büyüklerini vermesin ( hatta hiç vermesin :) )

geçmiş olsun mert. umarım davayı kazanırsın. maddi yönü davayla halledersin zaten.

siz de bişey yokmuş bu sevindirici.

geçmiş olsun mert

ayrıca bu kaza haberleri çok arttı mertte foto ile ayrı bir boyut katmışsın yani helal

geçmiş olsun aptal adam kaçtı ha !vay be şimdi uyuyodur belki rahat rahat ama eve mahkeme tebliği geldimi göreceğim onun......sevgilerimle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar