Bir motor iki genç (mondial150kt) doğu karadeniz turu 2000km...

iyi hoş güzel çok beğendim süper gezi olmuş olmuşta Allah için o yük ne öle bildiğin siz ev taşımışsınız malzemeler bence aşırı gereksizmiş

arkadaşa katılıyorum yük çok fazla imiş tabi geziye çıkarken insan buda lazım olur şunuda alayım ya yolda kalırsam! diyerek yükleniyor ben buna tek motor yola çıkma sendromu diyorum almasanız dağın başında kimden yardım isteyeceksin telefonun çekmediği yerler var 2014 eyazbaşında duyurular kısmında karadeniz yaylalarını gezmek için arkadaş aramaıştım nerdeydiniz ozaman gençler? tebrik ediyorum motor okadar dayanması mucize şahane bir gezi olmuş ben hala gidemedim asfaltsız yaylalara.:pale:

helal olsun normal otobanda bu km yapsaydın motor gitmediği için sıkılırdı insan ama gittiğiniz yollar müthiş

Helal olsun arkadaşlar, size, cesaretinize, azminize ve motorunuza HELAL OLSUUUUUUUUUUUUUN.

İnanmak ve azmetmek budur. Sizleri tebrik ederim. Daha iyi imkanlar içerisinde olup yola çıkmamak için türlü türlü bahanelerin esiri olarak çıkmadığımız yolculuklara sizlerin bu gezisi ile çıkmamamız gerektiğini bir keze daha anlamış bulundum. (Bu arada hüzünlendim ve ah geçen yıllar dedim. 13 sene evvel müdavimi olduğum ve sabahlara kadar okuduğum ve keyif aldığım motosiklet.nete yıllar sonra tekrar merhaba deyip birşeyler yazabilmek keyif verdi eski günleri yad ettim. Ah gidi gençlik diyelim)

Mersin İl Temsilcisi
Müthiş bir gezi..
Milyarlık gezi turlarınbile bu lezzette olmaz..

Helal olsun valla o motorla

Milletin koca koca GS lerle yapamadığını yapmışşınız.
Maşallah
Allah kaza bela vermsin

Motosikleti
Suzuki Vstrom 650
merhaba motosikletçinin ruhuna yakışır bir gezi olmuş cc önemi yok içindeki ruh önemli nice güzel gezileriniz olsun (hayat motorcuya güzel)tebrik ediyorum sizleri selamlar

Adana İl Temsilcisi
2016 da açılmış bir başlık ama,bende sizi ve motorunuzu tebrik ediyorum.muhtemelen o zamandan bu zamana motosikletinizi değiştirmişsinizdir.Ben hep derim;''KÖTÜ MOTOR YOKTUR,BAKIMSIZ MOTOR VARDIR''diye.ispatı ortada.azim,sabır,inanmak ve cesaret yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar