Bir kayıp daha verdik

Arkadaşlar az önce radyoda duydum hızlıca geçti istanbul da köprüde bir araçla motosiklet çarpışmış malesff motosikletli hayatını kaybetmiş kazanın olduğu yeri duymadım sitelerden araştırdım henüz yayınlamamışlar habere ulaşan detayı paylaşsın lütfen allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin

Simdi facebook da konusu geciyor. Gruptan bir arkadas olay yerinde. Motorsiklet xmax400 momo. Cok kotu durumda parcalanmis. Plakasi yokmus. Hic mi yoktu yada kaza esnasindami firladi bilmiyoruz. Maalesef cok feci sekilde can vermis rahmetli. Motoru az once cekiciye yuklemisler. Taninmayacak haldeymis motor. Kirmizi beyaz cene acilir kask varmis olay mahalinde. Cok uzucu bir haber oldu. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlarina sabir ihsan eylesin :(

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet etsin uzuluyorum böyle olaylara.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Allah rahmet eylesin. :pale:

Motosikleti
Rsv4+D250
Allah rahmet eylesin nasıl olduğu hakkında bir fikriniz var mı

bu linklerin bu kazaların hiç birinin bu olayla ilgisi yoktur.Forum mesajlarını düzgünce okumadan saçma sapan link atmayın kafa karıştırmayın. Adam dün gece demiş sizin attığınız kaza kaç sene önce olmuş. Allah rahmet eğlesin . Lütfen herkes dikkat etsin geride kalanlar için çok zor oluyor . Kendinizi düşünmüyorsanız bile sevdiklerinizi düşünün .

bu linklerin bu kazaların hiç birinin bu olayla ilgisi yoktur.Forum mesajlarını düzgünce okumadan saçma sapan link atmayın kafa karıştırmayın. Adam dün gece demiş sizin attığınız kaza kaç sene önce olmuş. Allah rahmet eğlesin . Lütfen herkes dikkat etsin geride kalanlar için çok zor oluyor . Kendinizi düşünmüyorsanız bile sevdiklerinizi düşünün .

Haklısın son günü aramışım google'da , diğer ikisi ise yeni haber , benim orada dikkat çekmek istediğim bunları artık foruma bile taşımadığımız konusu , artı ölümleri konuşmazsak ders alamayız , yarın ben ölsem oturun tartışın hiç gocunmam geride kalan ailemde gocunmaz benden sonra bir kişinin kurtulmasını sağlayacak ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar