Bir Garip Şehir Adana'dan Merhaba :)

Merhaba :)

Ben Fırat, Adana'dan katılıyorum aranıza. Bir süredir paylaşımlara yavaş yavaş katılım yapmaya ve foruma alışmaya çalışıyorum. Özellikle bugünü bekledim. Çünkü bugün gerçek manada ilk kez motosiklet sürdüğüm gün(Sürebildim denemez pek)

Adana'da öğrenciyim ve çocukluğumdan beri motosiklet hayranıyım. Fakat her zaman korkmuşumdur. Artık yavaş yavaş Bi yerden başlamam gerektiğini düşündüm. Ehliyet kursuna yazıldım ve bugün ilk eğitime çağırdılar. Arora nın 170 cc bir motoru ile o malum ehliyet parkurunu çalıştım. Arada gaz diye ayağımın altındaki pedal olan arka frene bastığım doğrudur :) Genel olarak eğlenceli geçti. Fakat halen kendimi tam olarak yapabiliyor olarak görmüyorum. Özellikle şu 8 de sağ tarafa bir noktadan sonra dönemiyorum.

Bakalım hayırlısıyla kazasız belasız ilk motorumu aldığım günü de paylaşmak nasip olur umarım.

Biraz uzun oldu ve mobilden yazıyorum. Özür dilerim eğer bir yanlışlık olduysa yazıda.

Hepinize kazasız belasız sürüşler :)

Son düzenleme:
8 donmek icin Altin Elbiseli Adamin gidon kilit donme videosunu izleyebilirsin, ayni zamanda yere bakmadan nereye donmek istiyosan kafani o yone cevirmeni tavsiye edebilirim.
Sevgiler

Obs

Hocam gidecegin yere bak bakisi dusurme gazla oynama sabit olsun, kontrayi ver bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar