Tekrar hoşgeldin.CBF150 mantıklı bir makine gibi geldi bana.Km.'de 2lt'de yakıt tüketimi olan bir makina gayet şık durur.
Sonradan görme zengin çocuğu değilim, kurye motoruna bindim diye oturup ağlamam merak etmeyinTek derdim, uzunca bir süre kullanabileceğim, 120-130 civarı hızları ıkınmadan sıkılmadan boğulmadan gören, uzun mesafelerde malum bölgeleri ağrıtmayadan beni taşıyacak, kafam bozuldu mu üstüne atlayıp bi İstanbul'a kadar açılabileceğim, sorun çıkarmayacak, beni servis servis gezdirmeyecek bir motor. CBRnin güzelliği kalitesi malum da... Sanki 100den sonra bağırmaya başlayacak gibi (Tabi sadece forumlardan kalma gözlemim bu, üstüne binmişliğim bile yok:salut
. Sen ne dersin bu işe?
vala hacım bunun zenginlikle fakirlikle sonradan görmelikle alakası yok gönlün hangisinden yanaysa onu alırsın biz sadece fikrimizi söyleriz ben yaklaşık 6 aydır kullandığım için soranlara tavsiye ediyorum bugüne kadar bir eksikliğini görmedim beni tatmin ediyor ama tabi alışınca artık her insan gibi bir süre sonra daha büyüğüne geçmek istersin ki bu da doğal. karar senin.