benzinde indirim

%1 de olsa benznde indirim le ilgili bir başlık gördügm için gözlerim yaşardı walla.. :) ama merak etmeyelim bi kaç gün sonra %5 zam olarak dönerse şaşırmam..

BBRR' Alıntı:
çok büyük indirim yapmışlar helal olsun
hay yaşşa barış abi benden önce yazmışsın...aynen katılıyorum..büyük indirim pompa fiyatlarına%1 i geçmeyecek yansıma herkesi çok rahatlatacaktır..Amerika malı götürürken ırkatan ve kendi borsasını stabil tutarken en azından büyük artışlar olmadan.. tamamen dışa ve içerdeki herşeyi petrole bağlı ülkemizde petrolun aralıksız artışına yapılan büyük bir iyileştirme olmuş .Allah devletimizin başındakilerine zeval vermeye...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bikaçgün sonra 3 katı zam yapacaklarda ondan

Ne güzel işte yav.Biraz da iyi tarafından bakın %1,3 zam yapsalardı daha mı iyiydi :) Ne kadar pozitif bi günümdeyim :p:p

benzini alırken %60 vergi ver motor alırken %40 (kdv+ötv) =%100 gerisini varın siz hesaplayın..

1.3 oooo iyimiş yaw haftaya 2,3 yaparlar bence inince fulleyelm depoyuda 2.3 ten daha az almış oluruz hehe :)

HEHHEee iiyide bu indirim kimi etkileyecekki benim depo ztn 4lt alıo eehee
bence bunu en azından indirim yaptık demek için yaptılar ağzımıza bal çalıyolar yarın öbür gün görürüm ben Anzer balını!!

bu gün depoları fullediniz fullediniz... yada yedek bidon falan doldurdunuz doldurdunuz... bu devlet bir bahane uydurup tekrar 2 katı olarak zam yapar... bu fırsat kaçmaz asrın fırsatı bu kardeşiiiiiimmm... hehehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar