Benim motor böyle gidebiliyormuş

SELAMLAR İHTİYAR, ne derler at sahibine göre kişner kullanma tarzı vede amacına göre yani..iyi geceler...

hakkatten cok temiz calisiyo suspansiyon.bu motorlarin orjinalimi boyle yoksa bundami bi oynama var??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motorun süspansiyonları ve arka salıncağı yarış için modifiye edilmiş.

Mesela yine yarış için hazırlanmış bu motosikletin bir gs 500 olduğunu ancak dikkatli gözler anlayabilir

Evet harika,yağ soğutma eklenmiş,hava girişi öne alınmış,ön çift disk olmuş.ön maşa baş aşağı model yapılmış.arka salıncak değişmiş,eksoz vs vs vs .

Cok gusel olmus gercekten buda benim makine , ii gider kendisi gercekten:cat:

dsc00924largebh7.jpg

Hocam eksozu değiştirmişsiniz.Arka amortisör alçak.Koruma demiri gayet iyi.Aynalardan memnunmusunuz?
İyi gittiğine hemfikirim.:cat:

güzel video. Güzel motor. Özellikle süspansiyonları. Gs 500 lerin herşeyi çok güzel de kafa granajlısını görmedim. Şöyle fazerinki gibi bir de kafa grenajı olsa eminim çok yakışırdı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya benim gs 500 ümüde calıstırın yaaaa calısmıyo yaw ufffff:salut: :salut: :salut: :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bunlar fabrikasyon.

Eski model

Yeni model

Bunlar da kişisel uygulamalardan örnekler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya calıstırın su gs 500 ü yaa noluuuuuuuuuur sente ayarını yapamıyoook 88 model
:pr: :salut:

Ihtiyar , aynalar Honda Kinetic aynasi ve cok memnunum derik oturuyor zaten. Makinanin gidisinde sahaneligi anlatamiyacagim , cunku pazar gunu sideye gidiyoruz video cekecem kendiniz gorun artik.Egzoz Yoshimura ve cok memnunum sesi cok gusel oldu artik bagirmiyor.

Bahadinli Sente ayarini yapamaman biraz garip geldi bana. Suzuki ana servisine git iscilik icik anlas odesen belki 50 ytl daha fazla odersin ama onlar sana sente ayarini yapar. Usta bilmiyor bence ayari yapmasini. Sente okuyucusu vardir o arizalidir belki buji ateslemiyordur.Onu degistirmen lazim.Suzukiye git derim eger motorunun calismasini istiyorsan.Servis senden oyle ucuk rakkamlar istemez korkma sakina.Bas usta ile gorus derdini anlat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar