Benim Hayabusa + Arkadaşım Cüneyt'in Hayabusa'sı "Fotoğraflar"

* fotoğrafları büyütmek için mouse pointerı üzerine getirip tıklayın

Sevgili Cüneyt'in Motoru ,

Cüneyt + Motoru ,

Benim Harley "Anniversary Fatboy" , Hayabusa'mı Perdelerken ,

... benim Hayabusa ,

* Fotoğrafları bugün çektim , bazı video çekimleride yaptım , onlarıda yakında paylaşıcam .

yaw senin niye foton yok? motorlar gerçekten çok güzel, özellikle de Cüneyt'in motoruna bayıldım Hayabusa'ya mavi gerçekten çok yakışıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
guclu baba senın motorlardan bırını versene:p :p walla guzel koleksıyon.buyutmeye devam etcenmı?? yaslanınca muze acarsın motorlardan:bounce:

1 tane daha alıp bitirmeyi düşünüyorum , eşim R1'i çok seviyor , ben Enduro tarzı arazi için birşeyler almak istiyorum , Hayabusa'nında sanıyorum 2007'de kasası değişiyor , yeni kasada alınabilinir tabi önce görmek lazım , özetle durum biraz karışık :)

helalsin

vay bea inşallah benim de r1 seven bi eşim olur ilerde ama benmki aprilia rsv 1000r factory i daha cok sevsin başka bişi istem:mrgreen: :mrgreen:

Guclu, Cuneyt'in motorunun gidonunda "LSL" marka, elciklerin arasında tüp gibi bir şey var birde o tüpün arkasında beyaz zeminli göstergeyle onun karşınına gelen siyah zeminli gösterge gibi birşey. Nedir onlar? beyaz zeminli ufak göstergenin üzerinde "oil" yazıyor sanırım yağ basıncını gösteriyor fakat diğerleri ne işe yarıyor, Hayabusa'nın standartında var mı onların hepsi?

merhaba güçlü seni görürsem tnaırmıyımbilmiyoruma ama Cüneyt i tanırım..iyi bir motorcudur..kızıltopraktaki yeni yeri gerçektengüzel...

motorlar gayet güzel..güzel günlerinizin devamını dilerim..

ilnapoli' Alıntı:
Guclu, Cuneyt'in motorunun gidonunda "LSL" marka, elciklerin arasında tüp gibi bir şey var birde o tüpün arkasında beyaz zeminli göstergeyle onun karşınına gelen siyah zeminli gösterge gibi birşey. Nedir onlar? beyaz zeminli ufak göstergenin üzerinde "oil" yazıyor sanırım yağ basıncını gösteriyor fakat diğerleri ne işe yarıyor, Hayabusa'nın standartında var mı onların hepsi?

Tüp şeklindeki şey gidon amotrisörüdür yüksek süratlerde motorun kafa sallamasını önlemek için takılır. Yeni model racing motorların çoğunda standart olarak var ama hayabusada yok. Yağ göstergesi ve beyaz zeminli göstergeler de sonradan ilave edilen parçalardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Etkileyici...:bounce:

dostum paylaştığın için teşekkür ederim Allah yolununzu açık etsin ne diyeyim çookkk güzel bi motor bunlar güle güle kullanın....:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar