Ne modifiyesi yaaa..
Saçmalama ata_06..
Motorun çok güzel.. Sakın orijinalliğini bozayım deme..
beyaz şerit geçç fosforlu ossun
bi tanee egsozz yaptır yada hazır all
bu kadar yeterr motor yaşlanıncaa yap bencee
herzaman kı gıbı cbr dan cok memnunumm
allah kazasız belasızz sürüşler dılerım kardesımm
on lastiklerin ebadı 100/80 arka 130/70/17 problem yaratmıyor buyuk kasislerde degiyor oda cok nadir buyuk abileri gibi duruyor lastikler ebatlı olunca stoplar orjinal ben bu sekılde aldım motoru belkı benden oncekı degiştirmiştir onu bilmiyorum serhat sanal bi yapsanda nasıl oluyor bi baksak ona gore karar versek daha guzel olur
bide 125 lik yazısını gorunce anaaa bu 125 likmiş diyorlar onları sokup baska bir sitcker yapıstırsak ne dıyorsunuz ?
abicim o kadar tutarmı bu airbursh cok para vermem o kadar tüp derken arabalardaki lpg mı bu anlamadım gıttı ? eger oysa ben bı merak ettim arastırdım adamlar 200 ytl ye yaparız dıyorlar %50 tasarruf edersın dıyorlar verim alınırmı performans duser mı? ve deposunu nereye koyarlar ? en ıyısı boyle binmek on cama fılm yaptıracam ama o yakısır bencestickeri boşver bide garajın yoksa hiiiç yanından bile geçme 100 200 ytl ver sağlam bi airbursh (inş doğru yazmışımdır) yaptır abicim sonra bi sökülüyo hep leke kalıyo sticker tüpe gelince bi taktır da gör...
arkadaşım motosiklet inin orjinalliğini sakın bozmaa, olduğu gibi sınıfına göre çokk sadee vee güzelll yeterince dikkat çekici.... jantlara kırmızı şerit çekebilirsin yakışırrr....keyifli ve emniyetli sürüşlerr...:cat: