bende yeniyim :)

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Birkaç gündür bu siteyi takip ediyorum ve burda ki sıcak ortam çık hoşuma gitti. Biraz kendimi tanıtacak olursam 2-3 hafta önce ne olduğunu anlamadan birden bir virüse yakalandım DD amcanın yazılarında dediği gibi birden geldi ve ne olduğunu anlayamadım. Sonradan öğrendimki o virüsün adı MOTOR AŞKI imiş. artık bende mutlu azınlıktanım. ama henüz tam manası ile değil çünkü daha ayaklarımı yerden kesecek ilk göz ağrıma sahip olamadım. Ayrıca motor konusunda hiç tecrübem yok ama bu yaz kesinlikle a2'yi alıp bir başlangıç yapmak istiyorum. Görüşmek üzere motorla kalın(':king:')

Hoşgeldin fire,bencede iyi yere geldin sadece motor değil tutku yaratan bu sitede bağımlılık yapar. :rendeer:

herkese teşekkürler hoş bulduk bu sıcak karşılama içinde ayrıca teşşekkür ederim ayrıca MoToR bu site bende şimdiden bağımlılık yaptı :cherry: :cherry:

hoşgeldin fire,
hemen ehliyet al ve başla... amman vakit kaybetme... bugün iş çıkışı 100 km yol yaptım yaklaşık, ki çoğu trafikte.. canım çıktı ama acaip bi zevk bu... hele de Varadero'nun arkasında sahilden yeşilköy yaptım ki değme gitsin...

1 yıllık potansiyel motor aşkımı fiiliyata döktüm ve 1-1,5 aydır kullanıcıyım. Ancak henüz uzun süreli kullanıma geçemedim. Gezi düzenleme gibi bir durum olursa tecrübemin gelişmesine yardımcı olur kanaatindeyim. Aranızda olmak sevindirici..

Görüşmek üzere..

bk800

Hoşgeldin fire. Motor benim de çocukluk aşkımdı .Şimdi 15 günlük 250km lik oldum. Sanırım 3000 km yapmadan pek motor kullanıyoruz dememeliymiş. eskiler ne diyorlar acaba. Herkes km sini yazar mı ?

Hoşgeldin fire@ hoşgeldin bk800@
fire@ enkısa zamanda istegine kavuşman dilegiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar