Bende Kaza Yapanlar Kervanına Katıldım :(

scaled.php

scaled.php

scaled.php

scaled.php

Kaza Anını Şöyle Anlatayım Arkadaşlar Resimde ki İş Makinası Karşı Şeritten Geliyordu Yola devam ettiğimde kurtaramayacağımı bildiğim için durdun yanımda park halinde araç vardı arkamdada bi araç makinada durdu sonra kurtarırım diye düşünerek kalktı bi anda ve sonrası fotoğraflarda göründüğü gibi arkamdaki arabayada vurdu aşağı inip direk adama gittim ama bi baktım 50 55 yaşında adam lanet olsun diyip bıraktım 100/100 suçlu ama insanın içi yanıyor bunada şükür...

Son düzenleme:
50-55 yaşındaki adama göre yinede üsta bir operatöre denk gelmişsin.. yeni bir acemiye denk gelseydin ne olacakdı düşünemiyorum bile :) Geçmiş olsun..

ALLAH razı olsun kardeşim beterin beteri var bunada şükür ne yapalım sağlık olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

zaten karşı taraf yaptıracak sigortası bi araç daha vardı arkamda onunkinide yaptıracak

Nokta virgül tarzı şeyler kullanırsan daha anlaşılır olur sanırım, geçmiş olsun.

iyi kurtarmışın...daha dar yol olsa kanırta kanırta giderdi bu operatör...

Bu Toyota Corolla nın kaderimidir arkadaş yav :) aynı marka aynı renk excavator le bende çarpmıştım sonuç : 800 tl hasar :)

saolun arkadaşlar valla mete abi adama dünya yol verdim gene vurdu abi gonyalı benimkide ortalama aynı hasar çıkar 1 hafta öncede bizim arkadaşın corollası kaza yaptı bu corollanın kaderinde var bide benim araba yönünden hiç şansım olmuyor diğer araçlar motordan sıkıntı çıkarırdı bu seferde kaza bi arabaya sağlam binip sağlam satamadım :):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar