bende ilk kazamı yaptım :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu akşam saat 7 sularında veliefendi yolundan sahile çıkıcaktım.
orayı bilen bilir. çok keskin bi varijdır. bende biraz hızlı girdim, baktım virajı alamıcam (cahillik ya) arka frene dokundum.. dokunmamla kızklaması bi oldu. kendimi bi düşerken birde kafamı kaldırım kenarına vururken hatırlıyorum.. allahtan kafamda kask vardı ve en önemli yerimi yani kafamı koruyabilmiştim. ama üstüme ne bi mont nede dizlik, eldiven vardı.. ve sadece kafamı koruyabilmiştim. dirseklerim ellerim ve dizlerim yara içinde... motorumda biraz hasar var sağ grenaj ve kafa krenaj kırık. ön maşa yamuk. bi şekilde yaptırıcam..

arkadaşlar ne olursa olsun hava 50derece bilse olsa kaskınızı takın. eğer bu kazada benim kafamda kask olmasıydı şuan bu yazıları okuyamıcaktınız...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Moderatör
Gecmi$ oLsun, iLk ve son kazan oLmasi diLegiyLe..

geçmiş olsun:rendeer: we kaskın bi kez daha ne kadar yararlı oldugunu hatırladık

samet kardeşim
geçmiş olsun:rendeer:
yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa ben hazırım
aman arkadaşlar bu sıcaklarda özellikle dikkat
bende tansiyondan durduğum yerde motoru yatırdım:pr:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun, ilk ve tek kazan olur inşallah. Kask kafalılara da ibret olsun.

büyük geçmiş olsun?
bu arada sormak isterim viraj içinde savrulacağını anladığın zaman ne yapman lazımdı ? arka fren yanlış anladığım kadarıyla. sadece gaz mı kapatmak lazım ya da ne acaba ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepinize teşekür ediyorum arkadaşlar. inşallah son olucak :cat:

kardeşim sametim abim tekrar tekrar geçmiş olsun kazayı ilk gören olarak canını sıkacak bişey olmadıgını defalarca söyledim tekrar ediyorum canını sıkacak bişey yok oda senin nazarlıgın olsun Allah daha büyügünden korusun :rendeer:

abı cok gecmıs olsun ya..kaskon vardır umarım..gercı ufak sıyrıklar dısında sende bısı olmaması en onemlısı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla özgür'cüğüm saol ama ne yazıkki yok kaskom... bakalım be b..k yicez :)

sametcim buyuk gecmis olsun, umarım kısa zamanda yaraların gecer, motor isini de halledersin. kaskınla beraber yat bu aksam bence, haketti

Forumdan Uzaklaştırıldı
equilibrium' Alıntı:
sametcim buyuk gecmis olsun, umarım kısa zamanda yaraların gecer, motor isini de halledersin. kaskınla beraber yat bu aksam bence, haketti
kesinlikle hak etti boracığım. artık başımın üstünde yeri var :queen:

çok geçmiş olsun kardeşim... kask öneminin altı bir kez daha cizilmiş oldu....tez zamanda iyleş...sonra yaptığından ders al...en sonda bir fakir sevindir sadakan olarak

Samet kardeş... Çok ama çok geçmiş olsun... (Tekrardan) Cana geleceğine mala gelsin.. Sıkma canını bakacağız bi çaresine.. Senin yaralar bi iyileşsin yeter.. :rendeer:

Kardeşim geçmiş olsun, yalnızca kask bile ne çok işe yarıyor gördün mü,demek ki, eldivenin dirsekliğin belliğin olsa tamamen yırtacaktın kazadan. Tanrı korumuş, geçmişler ola. Cana gelmemiş, varsın mala gelsin, saygılar.

Cbr kaza dönemi sezonu açıldı abi bu ne ya valla nazara geliyoz he neyse çok geçmiş olsun kardeş tarık ve arzununda selamı var kendine ii bak granaj dedin beni bitirdin baya masrafın var allah yardımcın olsun benim motor yapılıyo içim rahat sen nasıl yaptırcan?

abı ben solemeyı unuttum dun benım motorada panelvan carptı oldugu yerde devırdı..yan ayak yamuldu debrıyaj kırıldı
yan ayagı duselttırdım debrıyajıda yaptırdım gıttım adamdan aldım parayı..
bısıye ıhtıyacın olursa
elımden geldıgınce yapmaya calısırm
tekrar gecmıs olsun

Super Moderator
Geçmiş olsun...
Umarım en büyük kazan bu olur, daha kötüleriyle karşılaşmazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar